Cadavrul unui copil, găsit în cușca câinelui. Tatăl l-a ținut acolo o lună pentru a lua ajutorul de handicap

Cadavrul unui copil, găsit în cușca câinelui. Tatăl l-a ținut acolo o lună pentru a lua ajutorul de handicap Sursa: Dreamstime.com

Descoperire șocantă în Maramureș. Un copil în vârstă de 12 ani a fost găsit mort în cușca unui câine, acolo unde tatăl acestuia i-ar fi ascuns cadavrul timp de o lună, pentru a continua să beneficieze de alocație și ajutorul de handicap al copilului.

Cazul a fost semnalat în Sighetu Marmației aseară, 23 mai, la ora 21.09, când un vecin  a sunat la Poliție, constatând că băiatul nu mai fusese văzut de ceva timp. Inițial, acesta le ceruse părinților să îl poată vedea pe minor, însă aceștia au refuzat în mod categoric, moment în care vecinul a apelat serviciul de urgență.

Copil din Maramureș, găsit mort într-un sac de plastic

Polițiștii ajunși la fața locului au dispus arestarea părinților băiatului decedat, iar trupul victimei a fost transportat la spital, pentru a fi stabilite cauzele exacte ale producerii decesului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Într-o anexă a imobilului din strada Câmpu Negru, a fost identificat un sac de plastic, în care se afla trupul neînsuflețit al minorului de 12 ani. Tatăl copilului, în vârstă de 48 de ani, a fost la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației, pentru a fi supus unei expertize, urmând ca Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației să ancheteze cauzele exacte ale producerii decesului.

Caz șocant. O fată dispărută a reapărut după 21 de ani

Brittany Renee Williams, o fetiță de doar șapte ani, a fost dată dispărută în anul 2000. Aceasta era crescută la un centru de plasament din Virginia, condus de Kim Parker. Directorul centrului susține că ar fi trata-o pe micuță de SIDA.

Timp de 21 de ani nu s-a mai știut nimic despre micuța Brittany și s-a presupus că ar fi moartă. Ancheta a fost dată peste cap atunci când o tânără a declarat că este chiar fetița căutată și poate demonstra acest lucru.

A căutat mai multe informații despre părinții săi și astfel a aflat că avea o soră vitregă, Anastasia McElroy. Împreună cu aceasta s-a dus să facă un test ADN individual, iar rezultatul a arătat o probabilitate de 95,83% că cele două ar fi surori. Totuși ceva nu părea să se lege. Kaylynn Stevenson nu avea nici SIDA și nici HIV, așa cum se spunea despre Brittany, însă avea unele cicatrici prezentate în descrierea fetiței date dispărute.

Ce s-a întâmplat cu fetița dispărută

Kim Parker, persoana care deținea centrul de plasament, nu a putut oferi prea multe detalii cu privire la micuța Brittany Renee Williams și a fost mereu principalul suspect pentru dispariția acesteia. Directorul centrului a declarat că a trimis fata să locuiască cu două femei din California, însă informația s-a dovedit a fi falsă.

Pentru că Parker era suspect principal, polițiștii au făcut săpături în curtea centrului de plasament, în speranța că vor găsi rămășite umane. Acest lucru nu s-a întâmplat, însă a fost făcută o altă descoperire. Parker luase 24.000 de dolari în urma unor beneficii guvernamentale care erau, de fapt, destinate copiilor adoptivi.

La trei ani după dispariția micuței Brittany, directorul centrului de plasament a fost condamnat la opt ani de închisoare.

În timp ce Kaylynn Stevenson a încercat să demonstreze că ea este Brittany Renee Williams, poliția a demarat o anchetă amplă pentru a face analize cu privire la asemănările dintre cele două. Testul ADN individual care a rezultat compatibilitate cu sora vitregă a micuței dispărute nu i-a convins pe anchetatori, care au făcut propriile cercetări. Acum, Poliția din Henrico spune că ancheta privind dispariția lui Brittany Williams este încă în desfășurare.