Evenimentul ZileiActualitateCadavrul unui bărbat înjunghiat în inimă, descoperit pe un câmp din Oradea. Victima avea 22 de ani

Cadavrul unui bărbat înjunghiat în inimă, descoperit pe un câmp din Oradea. Victima avea 22 de ani

Cadavrul unui bărbat înjunghiat în inimă, descoperit pe un câmp din Oradea. Victima avea 22 de ani
Trupul tânărului a fost găsit într-o baltă de sânge, iar necropsia arată că s-a sinucis. Nu se știe încă ce l-a împins să facă gestul extrem. Potrivit primelor informații victima ar fi fost originară din Bacău.

Un tânăr de 22 de ani a fost găsit mort, joi, într-o baltă de sânge pe un câmp la periferia orașului Oradea. Cadavrul bărbatului prezenta urme clare de violență. Polițiștii au intrat imediat în alertă și au periat cu atenție zona. Tot joi a fost efectuată și necropsia victimei, care a arătat că bărbatul a murit în urma plăgi înjunghiate direct în inimă.

Tânărul s-a sinucis

Medicii legiști au stabilit că rana care i-a cauzat moartea tânărului a fost autoprovocată și au concluzionat că bărbatul s-a sinucis. Se fac însă cercetări in rem pentru infracțiunea de omor, adică se anchetează fapta și nu o persoană, deoarece aceasta este procedura în astfel de cazuri.

„În cursul zilei de 26 mai 2022 a fost găsit, de către organele de poliţie, cadavrul unei persoane de sex masculin în vârstă de 22 de ani, pe raza municipiului Oradea în zona Selgros, cadavrul prezentând urme de violenţă. În dosar s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la infracţiunea de omor.

Prin constatările preliminare ale SJMLBihor, după efectuarea autopsiei medico-legale s-a precizat că decesul victimei a fost violent şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecinţa unei plăgi înţepate-tăiate transfixiante prin cord. S-a opinat în sensul că leziunea tanatogeneratoare (care a provocat moartea-n.red) a fost autoprovocată“, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Ancheta continuă

Din primele cercetări se pare că tânărul era originar din Bacău și nu fusese dat dispărut. Deocamdată nu se știe ce căuta la Oradea. Anchetatorii nu au dezvăluit dacă victima a lăsat sau nu vreun bilet de adio în care să își justifice gestul extrem. Nu a fost făcută publică nici identitatea bărbatului. Moartea sa a fost una foarte violentă. Procurorii au anunțat că vor face publice și alte detalii despre anchetă în momentul în care acestea vor putea fi dezvăluite.

 

 


Accesează: