Evenimentul Zilei > International > Ca în filmele cu Mafia. Antrenor celebru amenințat cu moartea. Poliția îi oferă protecție
Ca în filmele cu Mafia. Antrenor celebru amenințat cu moartea. Poliția îi oferă protecție

Ca în filmele cu Mafia. Antrenor celebru amenințat cu moartea. Poliția îi oferă protecție

Antrenorul echipei italiene Internazionale Milano, Antonio Conte, a fost pus sub protecţia poliţiei, după ce a primit o scrisoare de ameninţare cu un glonţ în plic.

Poliția a deschis o anchetă, iar tehnicianul a fost pus sub protecție, după episodul demn de filmele cu mafioți. Forţe de ordine au fost plasate atât în faţa locuinţei lui Antonio Conte, cât şi la baza de pregătire a lui Inter.

Deşi este posibil să fie vorba doar de o farsă, autorităţile tratează cu seriozitate acest caz, scrie presa din Italia. Trimiterea unui glonţ în plic reprezintă o acţiune de intimidare care a vizat în Italia şi câţiva politicieni.

Italienii mai avansează și o ipoteză, în privința posibililor expeditori ai scrisorii de amenințare. Conform jurnaliștilor din „Cizmă”, fanii lui Juventus ar putea sta în spatele acestui gest șocant. Conte, fost jucător și antrenor emblematic pentru „Bătrâna Doamnă”, a semnat cu marea rivală Inter în această vară, informează digisport.ro.