Evenimentul ZileiSportBurleanu pregătește mutarea bombă din fotbalul românesc. Cine vine în locul lui Contra

Burleanu pregătește mutarea bombă din fotbalul românesc. Cine vine în locul lui Contra

Burleanu pregătește mutarea bombă din fotbalul românesc. Cine vine în locul lui Contra
Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, are două oferte pe masă și s-ar putea despărți de campioana ultimelor două sezoane ale Ligii I. În iarnă, sau la vară, după încheierea actualului sezon.

Anunțul a fost făcut de Nicolae Pîrnău, impresarul lui Petrescu. „În acest moment, Dan are două oferte pe care le analizează. Rămâne de văzut. Eu nu pun la bază tot timpul partea financiară. În afară de bani mai există și obiectivele echipei și ce jucători are echipa”, a spus Pîrnău la Pro X.

Viitorul la națională depinde de preliminariile pentru Euro

Agentul a vorbit și despre posibilitatea ca „Bursucul” să devină selecționerul naționalei României. Părerea mea e că naționala României ar fi mai presus decât orice salariu i-ar fi propus din străinătate de la o echipă de club. Naționala României are cele mai mari șanse de a-l căpăta la cârmă. Ar fi extraordinar să meargă la naționala României, dar Dan Petrescu decide”.

Petrescu este o variantă pe care oficialii de la Federația Română de Fotbal o iau în calcul. Totul se va decide la finalul campaniei de calificare la Euro 2020. În mod sigur, Cosmin Contra nu va mai continua să-i pregătească pe „tricolori”, dacă România nu va ajunge la turneul final.

N-a ajuns în Anglia, dar a câștigat foarte bine în Rusia, China sau Qatar

Până acum, Petrescu n-a reușit să-și îndeplinească marele obiectiv, acela de-a antrena o echipă din Anglia. În ciuda faptului că a câștigat trei titluri înterne în România, două cu CFR Cluj și unul cu Unirea Urziceni, fostul internațional n-a prins un contract în fotbalul de top. A câștigat însă foarte bine financiar, în Rusia, la Kuban Krasnodar și Dinamo Moscova, în China, la Jiangsu Suning și Guizhou Hengfeng sau în Qatar, la Al Arabi.


Accesează: