Evenimentul Zilei > Sport > Burleanu, acuzație devastatoare împotriva lui Becali. „Nu a reuşit să ne cumpere aşa cum a făcut-o cu alţii”
Burleanu, acuzație devastatoare împotriva lui Becali. „Nu a reuşit să ne cumpere aşa cum a făcut-o cu alţii”

Burleanu, acuzație devastatoare împotriva lui Becali. „Nu a reuşit să ne cumpere aşa cum a făcut-o cu alţii”

Președintele FRF îl atacă pe Gigi Becali, după acuzațiile lansate în urma sancționării sale cu 30.000 de lei. Răzvan Burleanu este de părere că afirmațiile înaintate de finanțatorul FCSB sunt dovada unui om frustrat.

Acuzațiile înaintate de Gigi Becali, după ce Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) l-a amendat cu 30.000 de lei, reprezintă, în realitate, expunerea unor frustrări ale unui om care nu a avut același succes ca alții, este de părere președintele federației, Răzvan Burleanu.

Declarațiile lui Becali scot va iveală un om frustrat

Declarațiile de luni, 19 iulie, susținute de Burleanu, vin în contextul în care Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a criticat conducerea FRF, după ce a fost amendat cu 30.000 de lei pentru că a jignit arbitri în cadrul a două dosare ale Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA).

„În ceea ce îl priveşte pe domnul Becali, cred că este supărarea unui om care nu a reuşit să ne cumpere aşa cum a făcut-o cu alţii. Pe de altă parte, atunci când facem parte dintr-un sistem, acesta presupune norme şi reguli care trebuie să fie respectate de către toţi participanţii, altfel ar fi haos”, a declarat Burleanu, în conferința de presă susținută luni.

Cazul de mită în care a fost implicat un oficial al clubului din Liga a II-a Petrolul Ploieşti va fi închis

Președintele FRF a transmis că ancheta privind cazul de mită în care a fost implicat un oficial al clubului din Liga a II-a Petrolul Ploieşti, acuzat că ar fi dorit să ofere o sumă considerabilă de bani unui arbitru, va fi închisă.

„Este un subiect în zona de integritate. Din informaţiile pe care le avem avem, deja există o decizie în acest dosar, astfel încât lucrurile sunt clare, aş putea spune. Decizia a fost luată de justiţie. În momentul de faţă nu avem nicio decizie din partea unei instanţe de a sancţiona clubul Petrolul. Prin urmare dosarul se va închide. Şi urmează să parcurgem toate etapele în acest sens”, a declarat Burleanu.

Reprezentantul FRF speră ca toate cele patru echipe româneşti din cupele europene să ajungă în turul al treilea preliminar.

„Ne dorim toţi ca toate cele patru echipe angrenate în competiţiile europene să treacă în turul 3. Sunt încrezător că CFR Cluj va reuşi să treacă de campioana Gibraltarului, iar apoi chiar mi-aş dori să întâlnească Young Boys Berna pentru o revanşă după meciul pierdut sezonul trecut. În ceea ce priveşte celelalte trei echipe care merg pe traseul Conference League, cred că FCSB a beneficiat de avantajele faptului că a fost cap de serie şi sunt încrezător că va avea o şansă foarte mare de a ajunge în grupele competiţiei. Sepsi OSK, deşi se află la prima participare în competiţie europeană, dacă va reuşi să treacă de Spartak Trnava cred că va avea o şansă foarte mare de a merge mai departe chiar dacă după aceea, în turul 3, ne aşteptăm să o întâlnească pe Maccabi Tel Aviv. În ceea ce o priveşte pe Universitatea Craiova, chiar dacă adversarul din turul doi pare facil, misiunea de a trece de Anderlecht va fi foarte dificilă. Dar până la urmă trebuie să vedem şi care este valoarea jucătorilor noştri în ceea ce priveşte confruntările directe cu echipe de acest calibru”, a precizat oficialul FRF, potrivit Agerpres.