Dacă ar fi să trag o linie, astăzi, când am intrat în al 28-lea an de apariție zilnică, pot spune că „Bulina Roșie” rezistă! Rezistă oricărui examen al timpului, dând cititorilor ceea ce trebuie să primească de la un ziar care și-a înțeles misiunea: acea parte a realității pe care alții încearcă să o ascundă.

Rezistă prin calitatea jurnalistică a subiectelor propuse spre dezbatere societății. Nu vreau să reiau campaniile de presă și dezvăluirile făcute de-a lungul ultimilor ani, dar pot spune că ele au contat enorm. Iar încrederea cititorilor ne-a demonstrat că nu am greșit.

Rezistă prin capacitatea de adaptare la un mediu de difuzare a informației în continuă schimbare. Fără a avea în spate milioanele de euro ale unui trust străin sau om de afaceri, „Evenimentul zilei” se situează în topul audienței. Datorită faptului că generează zilnic subiecte proprii și are abordări curajoase. Rezistă datorită zecilor de mii de cititori de hârtie tipărită și a milioanelor de oameni care intră online. Acesta este cel mai important sprijin pe care l-am avut în cei 27 de ani.

La mulți ani, dragi cititori! „Evenimentul zilei” este cadoul nostru pentru voi!