Evenimentul Zilei > Actualitate > Breaking News. Un nou monolit a fost descoperit. Unde a apărut de această dată?!
Breaking News. Un nou monolit a fost descoperit. Unde a apărut de această dată?!

Breaking News. Un nou monolit a fost descoperit. Unde a apărut de această dată?!

Alertă la nivel global. După monolitul din Utah, SUA și cel din România, un alt obiect bizar a fost descoperit pe un munte din California.

Un nou monolit a fost descoperit în America, de această dată, pe un vârf muntos din California în micuțul oraș Atascadero. Localnicii au observat monolitul ieri, pe vârful muntelui Pine din zonă.

Un nou monolit a apărut în zona oraşului californian Atascadero, la două săptămâni după ce o structură similară din metal a fost descoperită în deşertul din Utah, dispărută ulterior, potrivit România Reală.

Alți doi doi monoliți asemănători au apărut prima data în deșertul Utah, iar apoi în Piatra Neamț în apropierea cetății dacice Petrodava. Neonișnuitele construcții au apărut și au dispărut extrem de misterios, iar autoritățile încearcă să găsească explicații, însă nimeni nu a reușit să afle motivul real pentru aceste apariții incredibile.

Monolitul apărut ieri în California seamănă izbitor cu cel părut la Piatra Neamț săptămâna trecută, pe dealul Bâtca Doamnei.

Monolitul din Piatra Neamț a apărut joia trecută, pe 26 noiembrie și a dispărut în noaptea de Sfântul Andrei, pe 30 noiembrie.

Contrucția bizată descoperită în România aveaaproape patru metri înălțime, pe laturile căreia erau gravate niște spirale.

Primele informații despre monolitul din România

„Structura din metal avea o înălțime de aproximativ patru metri, era confecționată dintr-un metal lucios, cu secțiune triunghiulară, iar una dintre fețe era îndreptată spre Muntele Ceahlău, muntele sfânt al românilor după cum mai este cunoscut.

În România oficialii încă nu au reușit să afle povestea din spatele blocului ciudat din metal, cu atât mai mult cine este responsabil pentru el.

Rocsana Josanu, directoarea Direcției pentru Cultură Neamț, a declarat că: „Am început să investigăm apariția misterioasă a monolitului”.

„Se află pe o proprietate privată, dar încă nu am reușit să aflăm al cui este monolitul. Se află totuși pe un sit arheologic protejat prin lege”, a spus Rocsana Josanu.

Aceasta a mai adăugat că „înainte ca ceva să fie construit aici este nevoie de o permisiune specială din partea institutului nostru, care de asemenea trebuie avizată de Ministerul Culturii”.