Flăcările au cuprins incinta spitalului din cadrul pușcăriei din Șoseaua Alexandriei nr. 154, informează cancan.ro.

Pentru a fi în afara oricărui pericol, toți pacienții au fost evacuați, de urgență, în curte! La fața locului au sosit mai multe echipaje de la ISU București-Ilfov. Pompierii au localizat focul și l-au stins. În momentul de față se fac cercetări pentru a afla de la ce a izbucnit incendiul. Din primele informații, focul ar fi izbucnit într-o secție pe care sunt tratați consumatorii de droguri. Acolo, câțiva deținuți ar fi dat foc mai multor obiecte, printre care și o saltea, și a izbucnit un incendiu destul de puternic.

„Sâmbătă, 09.11.2019, 3 deţinuţi aflaţi în custodia Penitenciarului-Spital BucureştiRahova au incendiat o saltea din salonul în care se aflau internaţi. Angajaţii unităţii au solicitat, de îndată, sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la sosirea echipajului de pompieri incendiul fiind deja lichidat. Cele două ambulanţe SMURD venite în sprijinul echipajului ISU au asigurat suportul medical pentru persoanele implicate, deţinuţi internaţi pe secţia în cauză şi cadre, deţinuţii aflându-se în afara oricărui pericol”, informează ANP într-un comunicat.

Din surse neoficiale, citate de Digi 24, patru poliţişti ai Penitenciarului Rahova, acolo unde este încarcerat și Liviu Dragnea, au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare, ei fiind expuși la fum.

Vom reveni cu amănunte!