UPDATE 2:  Victima crimei oripilante din cartierul bucureștean Militari are în jur de 30 de ani, au dezvăluit, pentru EVZ, surse din rândul anchetatorilor. Din primele informații, tânărul era bine îmbrăcat, semn că nu era un om al străzii, iar indiciile descoperite la fața locului conduc catre ipoteză unei crime.


UPDATE: Oamenii legii iau în calcul două variante, crimă sau sinucidere,  cercetărilefiind in derulare . Potrivit surselor apropiate anchetei, corpul prezenta lovituri. După ce au venit la fața locului, polițiștii iau imagini de pe camerele de supraveghere , încercând astfel să vadă ce s-a întâmplat, ei încercând să găsească și martori care pot da informații legate de decesul bărbatului.

Descoperire macabră în București! Cadavrul unui bărbat a fost descoperit de un cetățean în spatele unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei, în zona Militari, anunță antena3.ro.

Bărbatul avea o pungă pe cap,  cetățeanul care trecea prin zonă și  l-a văzut a sunat la 112 pentru a semnala decesul suspect. Polițiștii au început o anchetă de moarte suspectă și continuă cercetările în acest caz.

Știre în curs de actualizare