Evenimentul Zilei > Actualitate > BREAKING NEWS. Crimă bizară la Mamaia. Un fost PREOT este cercetat
BREAKING NEWS. Crimă bizară la Mamaia. Un fost PREOT este cercetat

BREAKING NEWS. Crimă bizară la Mamaia. Un fost PREOT este cercetat

O femeie a fost strangulată într-un bloc din Mamaia, Poliția Constanța anchetează un fost preot, transmite corespondentul EVZ la Constanța.

Conform informațiilor oferite de corespondentul EVZ din Constanța, crima s-a produs noaptea trecută într-un bloc din Mamaia. Imobilul este situat foarte aproape de lacul unde a avut loc tragicul accident de elicopter.

Femeia ucisă l-a cunoscut pe suspect de pe rețele sociale și ieri seară s-au întâlnit în acest imobil. Dimineața a venit un apel la 112 de pe un telefon mobil care încă nu a fost găsit. Cel care a făcut apelul a anunțat că femeia este moartă în apartament. Un echipaj al Poliției s-a deplasat la fața locului și astfel a fost descoperit cadavrul victimei.

Anchetatorii care au preluat investigația judiciară pentru crimă au reușit să identifice suspectul în persoana unui bărbat, fost preot. Acesta a fost prins, acum câteva ore. Se afla într-o mașină, aproape de plajă.

Mometan suspectul este audiat la sediul Poliției Constanța. Anchetatorii nu au informat care ar putea să fie mobilul crimei.

Revenim cu amănunte.