Evenimentul Zilei > Actualitate > Breaking News. Alertă la aeroportul Heathrow. Incendiu lângă Londra
Breaking News. Alertă la aeroportul Heathrow. Incendiu lângă Londra

Breaking News. Alertă la aeroportul Heathrow. Incendiu lângă Londra

Trupe impresionante de pompieri luptă cu flăcările.

Un incendiu de proporții a izbucnit în această dimineață, în apropierea aeroportului Heathrow din Londra. Este vorba despre o zonă industrială, iar autoritățile încearcă să facă față încendiului. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale pompierilor, care luptă cu flăcările. Oamenilor care locuiesc în zonă li s-a transmis să închidă ferestrele și să stea în case.

Reprezentanții pompierilor au anunțat că 10 autospeciale au fost dispuse la această acțiune de proporții și 70 de angajați se află la locul respectiv. Deocamdată nu au fost raportate victime, conform informațiilor publicate de jurnaliștii de la The Sun. 

Nu se cunoaște nici cauza pentru care a izbucnit incendiul. Echipajele de pompieri provin din zonele Heston, Southall, Feltham, Hayes și Kingston.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.