Acțiune dificilă a pompierilor militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud, din județul Vrancea. Aceștia au acționat cu o autospecială de intervenţie pentru a salva un copil în vârstă de 10 ani care a căzut într-o fântână adâncă de 22 de metri.

„Astăzi, în jurul orei 15:50, echipajele specializate ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea au fost solicitate, prin intermediul Sistemului Unic 112, să intervină în localitatea Păuneşți, pentru salvarea unui copil căzut într-o fântână adâncă de circa 22 m.

Intervenţie dificilă

Pentru salvarea copilului, în vârstă de 10 de ani, au fost mobilizaţi pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud. Ei au acţionat cu o autospecială de intervenţie. În sprijinul militarilor a acţionat şi Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Păuneşti şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea. Pompierii în cooperare cu SVSU și un reprezentant al poliției au reușit extragerea copilului în condiţii de siguranţă, din fântână.

În urma căzăturii, copilul a suferit o rană la membrul inferior stâng. Acesta a fost scos la suprafață în stare conştientă şi predat echipajului S.A.J., care, ulterior, l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Focşani”, a comunicat ISU Vrancea.

Din primele cercetări a reieșit că micuțul se juca împreună cu alţi copii de vârsta să în preajma fântânii. El s-a dezechilibrat şi a căzut în fântână. Poliţiştii fac cercetări în continuare pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul, potrivit digi24.ro.