Evenimentul Zilei > Actualitate > Brad Pitt a ajuns o stafie, după despărțirea de Angelina. Imagini șocante cu cel care a fost cândva cel mai sexy actor al planetei
Brad Pitt a ajuns o stafie, după despărțirea de Angelina. Imagini șocante cu cel care a fost cândva cel mai sexy actor al planetei

Brad Pitt a ajuns o stafie, după despărțirea de Angelina. Imagini șocante cu cel care a fost cândva cel mai sexy actor al planetei

De la despărțirea de Angelina Jolie și, mai ales, după publicarea în presă a scandalurilor conjugale, celebrul actor Brad Pitt trăiește tot mai retras. Slab și tras la față, în haine absolut banale, el a fost fotografiat, zilele trecute, pe străzile din Los Angeles unde se vindecă prin artă.

Potrivit tabloidelor britanice, cel considerat cândva cel mai sexy bărbat de pe Pământ a ajuns doar o umbră a chipeșului superstar de altădată. Brad Pitt, astăzi în vârstă de 53 de ani și tatăl a șase copii,  încearcă s-o uite pe Angelina Jolie în atelierul de sculptură deținut de prietenul său Thomas Houseago, un cunoscut artist britanic.

Tuns militărește și cu celebra sa podoapă capilară rebelă năpădită de fire albe, Pitt purta, în momentul în care a fost surprins de paparazzi, un tricou alb mototolit, cu o geacă neagă, banală, peste și o pereche de jeanși închiși la culoare. Părea cam împuținat la trup și deloc vesel.

Daily Mail mai scrie că Pitt petrece și 15 ore pe zi în atelierul de sculptură unde nu se știe exact ce face. La un moment dat din interiorul atelierului s-a auzit o muzică foarte tristă, semn că artistul este deprimat și nu are tragere de inimă să asculte melodii energizante sau vesele.

Ultima sa apariție publică a fost pe 8 ianuarie, cu ocazia Globurilor de Aur. La Oscar nu s-a prezentat, deși este unul dintre producătorii peliculei care a câștigat cea mai importantă statuetă  – Moonlinght, Oscarul pentru cel mai bun film al anului.

Angelina Jolie –  cea care va deveni curând, oficial, fosta sa soție, pentru că divorțul nu s-a pronunțat deocamdată – nu pare la fel de afectată de destrămarea căsniciei și străbate lumea de la un capăt la altul, în compania celor șase copii ai lor – Zahara, Shiloh, Vivienne, Knox, Maddox și Pax. Totuși, zilele astea, și ea se află, împreună cu copiii, în Los Angeles.