Evenimentul Zilei > Actualitate > Un braconier a fost condamnat la 1 an închisoare şi OBLIGAT să urmărească O DATĂ pe LUNĂ filmul animat Bambi
Un braconier a fost condamnat la 1 an închisoare şi OBLIGAT să urmărească  O DATĂ pe LUNĂ filmul animat Bambi

Un braconier a fost condamnat la 1 an închisoare şi OBLIGAT să urmărească O DATĂ pe LUNĂ filmul animat Bambi

Un judecător din Missouri a dictat o condamnare ciudată unui braconier pe nume David Berry Jr. În afara executării pedepsei de un an de închisoare, condamnatul va trebui să privească o dată pe lună celebrul film al lui Walt Disney, Bambi, până va fi eliberat.

Berry a fost găsit vinovat că a ucis ilegal cerbi, luându-le doar coarnele şi capetele şi lăsând restul corpului să putrezească, după cum titrează CNN.

În filmul ''Bambi'', unul din clasicele desenelor animate, care datează din 1942, este depănată povestea unui mic cerb care rămâne singur, după ce vânătorii i-au ucis mama. ''Condamnarea lui Berry intră într-o lungă listă de pescuit, de vânătoare şi de întreceri ilegale ale familiei sale'', a afirmat un agent al Lawrence County Conservation.

Berry, relatează tot CNN, în urma unei anchete care a durat 9 luni şi care a implicat şi alţi rezidenţi din Missouri care au defilat prin faţa judecătorului cu o serie de acuzaţii relative la vânătoarea iegală de cerbi. În acest caz se vede clar că avem de-a face cu o condamnare cu mult iz educativ.