Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Bomba zilei în showbiz: Roxana Vancea e însărcinată. Fosta vedetă TV așteaptă un băiețel
Bomba zilei în showbiz: Roxana Vancea e însărcinată. Fosta vedetă TV așteaptă un băiețel

Bomba zilei în showbiz: Roxana Vancea e însărcinată. Fosta vedetă TV așteaptă un băiețel

Acum aproape trei ani, Roxana Vancea s-a căsătorit cu Dragoș Paiu, bărbatul alături de care trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, însă de abia de anul, fosta vedetă TV a adus în discuție posibilitatea de a mărit familia.

Totul este pe cale să se îndeplinească. Evenimentul Zilei a aflat în exclusivitate că Roxana Vancea este însărcinată cu un băiețel.

Antrenoarea de fitness este mai mult decât pregătită pentru acest pas, mai ales că de când s-a căsătorit cu Dragoș a devenit și mama vitregă a unui băiețel minunat pe nume Milan. Deși visau să aibă gemeni, să bifeze doi dintr-o lovitură, băiat și fată, planul i-a fost dat peste cap, iar Roxana așteaptă un băiețel. Conform surselor noastre, Vancea este în primele luni de sarcină astfel că nu i se vede aproape deloc burtica și nu a luat deloc în greutate. Mai mult, bruneta vrea să facă în continuare sport, dacă se poate până în ultima lună de sarcină.