Evenimentul Zilei > Actualitate > BOMBĂ în fotbalul european. „Ronaldo a decis să nu mai joace în Spania. El consideră că a fost rănit”
BOMBĂ în fotbalul european. „Ronaldo a decis să nu mai joace în Spania. El consideră că a fost rănit”

BOMBĂ în fotbalul european. „Ronaldo a decis să nu mai joace în Spania. El consideră că a fost rănit”

Conform presei portugheze, Cristiano Ronaldo se va despărți în această vară de Real Madrid și va pleca din Spania, din cauza acuzațiilor de fraudă.

Despărțirea lui Cristiano Ronaldo de Real Madrid este iminentă, după ce superstarul portughez a fost pus sub acuzare de fiscul spaniol, într-un dosar ce vizează frauda financiară. Din acest motiva, fotbalistul a decis să se despartă de „galactici” și să se transfere, cel mai probabil, în Anglia. Presa lusitană anunță că Ronaldo este foarte supărat din cauza problemelor pe care le are în Spania.

„Ronaldo a decis să nu mai joace în Spania. El consideră că a fost rănit de acuzațiile fiscului spaniol și nimeni nu-l apără. A făcut lucrurile așa cum trebuie, dar acum dorința sa este să-și caute un alt club. Îi place Spania, locuiește în Madrid, un oraș perfect, are o prietenă de acolo, dar acum, Ronaldo nu se mai simte protejat la Madrid. El este foarte supărat, deoarece nu este problema jucătorului, ci a clubului. Dar nu vreau să vorbesc prea mult despre asta. Cunosc o mulțime de lucruri”, a Nuno Luz, un ziarist portughez.