Evenimentul Zilei > Monden > Bomba anului. Bianca Drăgușanu ar fi fost amanta celebră a lui Gigi Becali
Bomba anului. Bianca Drăgușanu ar fi fost amanta celebră a lui Gigi Becali

Bomba anului. Bianca Drăgușanu ar fi fost amanta celebră a lui Gigi Becali

Giovani și Gigi Becali ar fi avut parte cel puțin de compania unei vedete de la noi. Nimeni alta decât Bianca Drăgușanu.

Dezvăluirile incendiare îi aparțin lui Fulgy, ai căror părinți se învârt în lumea bună a Capitalei și sunt la curent cu zvonurile din culise.

Și conform acestora, Ioan și Gigi Becali ar fi dat bani să aibă parte, cel puțin, de compania Biancăi Drăgușanu. Fulgy a postat acuzațiile în rețelele virtuale, dar nu a dat mai multe detalii, așa că Evenimentul Zilei a decis să privească informația cu scepticism, chiar dacă ea provoacă o undă de seism în lumea mondenă.

“O știu de când nu avea dinți și îi dădeau bani Giovanni cu Gigi. (…) parașuta aia ieftină. Bădălău, nu te supăra (…). Tu ai bani, dar vrei la televizor. (…)”, a declarat băiatul lui Ioniță de la Clejani într-un clip încărcat pe IG Story.

Gigi Becali este recunoscut, cel puțin la nivel public, pentru fidelitatea sa în relația cu soția sa. Despre latifundiarul din Pipera s-a mai zvonit că ar fi avut o idilă cu Dana Săvuică.

Zvonul survine la doar câteva zile după ce lumea mondenă a fost zguduită de o altă informație legată de Gigi Becali și dorințele sale pentru viitorul apropiat. 

Într-o altă înregistrare, Fulgy a vorbit despre relația apropiată pe care o are cu Alex Bodi și i-a transmis Biancăi Drăgușanu să plece din România: “Ați înnebunit la cap, vă puneți cu finul meu, Alex Bodi? Care e îmbrăcat numai în billionaire (n.r.: ca un miliardar) și el? Suntem îmbrăcați de la Philipp Plein de la ediția aia exclusivistă. (…). Bianca, dispari, fă, din România, că vreau eu”.

Nici Antonia nu a scăpat de nervii lui Fulgy

Fulgy a lansat un atac acid la adresa artistei Antoniei, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. El le-a reamintit oamenilor cu un limbaj total nepotrivit despre mariajul pe care vedeta l-a avut cu Vincenzo Castellano. Cei doi sunt separați din 2012.

“Dați-i follow lu’ @antonia, care a plecat din p#^@ de șmecher a lui Castellano, nu știți? Aia merită milioane de euro pe ea și frișcă” este mesajul defăimător postat pe IG Story de fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, după cum puteți remarca în galeria foto a articolului.