Evenimentul Zilei > International > Bologna. Lupte de stradă după ce o româncă a fost pipăită de un marocan
Bologna. Lupte de stradă după ce o româncă a fost pipăită de un marocan

Bologna. Lupte de stradă după ce o româncă a fost pipăită de un marocan

Locuitorii din Bazzano au asistat la violente confruntări de stradă în urma unui scandal provocat într-un bar.

Violențele au început după ce un marocan în vârstă de 30 de ani a început să-i facă avansuri și să o insulte pe o româncă, însoțită de prietenul ei, tot român, în barul Sofia (gestionat de soții chinezi Ye Peng), un local aflat pe via Matteotti din Bazzano.

Episodul, notează presa locală, s-a produs sâmbătă seara, când marocanul „ a început să-i facă avansuri româncei, apoi a pipăit-o și a început să facă comentarii indecente”, a explicat un martor.

După gesturile nord-africanului, situația a început să degenereze. „La început, au fost cuvinte grele. La un moment dat, unul din ei și-a dat jos pantalonii și a rămas pe jumătate dezbrăcat, ca o provocare. Din fericire, barmanul a reușit să-i scoată afară”, a adăugat martorul.

În afara localului, disputele au continuat, în final șase persoane angajându-se într-o bătaie cu pumnii și picioarele și cu obiecte găsite în apropierea unor pubele, notează ilgiornale.it.

Locuitorii din zonă au alertat carabinierii, care au sosit de urgență la locul scandalului, dar nu au găsit decât doi bărbați răniți și plini de sânge, restul scandalagiilor reușind să fugă.

Ulterior, toți cei șase bătăuși au fost identificați și urmează să răspundă în fața legii. Potrivit barmanului clubului Sofia, autorii violențelor se cunoșteau și au mai fost certuri între ei.