Evenimentul ZileiActualitateExclusiv. Documentul care arată că Bogdan Stanoevici nu a murit de septicemie!

Exclusiv. Documentul care arată că Bogdan Stanoevici nu a murit de septicemie!

Exclusiv. Documentul care arată că Bogdan Stanoevici nu a murit de septicemie!
S-a făcut mare tam-tam după decesul actorului și fostului ministru Bogdan Stanoevici. Două au fost ideile vehiculate cu vehemență: că a murit de septicemie, în urma unei infecții cu o bacterie în spital, și că familia cere autopsie fiindcă nu din cauza Covidului a murit. Acum avem proba scrisă.

Documentul care arată că Bogdan Stanoevici nu a murit de septicemie! Așa cum EVZ a mai scris, așa cum colegul meu Mirel Curea a prezentat argumentat într-un text publicat și preluat de multe posturi tv. Iar eu mi-am exprimat opinia pe pagina mea de Facebook, cumplita tragedie nu are la bază nicio culpă medicală.

Bogdan Stanoevici chiar a murit de Covid. S-a dus târziu la medic, când deja coronavirusul îi făcuse praf plamanii. Așa s-a întâmplat și la alți pacienți, despre care presa a scris.

Amintiți-vă de începuturile pandemiei, când medicii se arătau uimiți că priveau radiografiile unor pacienți și nu le venea să creadă că plămânii acestora pur și simplu se topiseră!

S-a întâmplat frecvent ca, sub tratament, testul să iasă negativ, dar ravagiile le produsese deja virusul în organism. Așa se explică de ce unii oameni au murit brusc după ieșirea din spital sau după cele 14 zile de tratament și carantină.

Bogdan Stanoevici. Documentul care arata că actorul nu a murit de septicemie

Și la Bogdan Stanoevici, tratat de Covid din luna noiembrie în Spitalul Pantelimon, virusul dispăruse, iar testul a devenit negativ. Medicii au anunțat, încă de la momentul transferului lui la Spitalul CC Iliescu de la Fundeni, că actorul are afectați grav plămânii. De aceea a și fot nevoie de conectarea lui la „plămânul artificial” extern.

Noi, presa, am scris despre aceste lucruri, am lăsat medicii să dea explicații despre aceste cazuri. Atunci, ce e greu de înțeles că acest Covid a „mâncat” efectiv din organismul lui Stanoevici și că nu a murit de septicemie?

Cine își poate închipui că familia lui ar fi acceptat să-l incinereze fără să fie convinsă de cauza morții omului drag? Iată că membrii ei se pregătesc de cele cuviincioase plecării unui om din astă lume și nu se duc să facă plângeri penale împotriva doctorilor.

 


Accesează: