Fostul ginere al lui Traian Băsescu a trecut la cratiță pentru a-și impresiona noua iubită

Fostul ginere al lui Traian Băsescu a trecut la cratiță pentru a-și impresiona noua iubită Bogdan Ionescu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Fostul ginere al lui Traian Băsescu și-a oficializat de curând relația cu make-up artistul Raluca Paraschiv. După două divorțuri eșuate, Bogdan Ionescu a schimbat abordarea din relație și a trecut la cratiță.

Bogdan Ionescu, cunoscut și ca Syda, s-a despărțit de aproape un an de cea de-a doua soție, turcoaica Sheila, cu care are și o fiică. Fără să stea pe gânduri, afaceristul a trecut rapid la capitolul următor și și-a făcut o nouă cucerire.

De data aceasta, fostul ginere al lui Traian Băsescu a decis să o lase mai moale cu petrecerile și extravaganțele, așa că s-a făcut băiat de casă.

Bogdan Ionescu a trecut în bucătărie

Se pare că Raluca Paraschiv l-a convins pe Bogdan Ionescu să renunțe la viața de club și să stea mai mult pe acasă, unde se dedică gătitului. Afaceristul și-a demonstrat priceperea în prepararea unei ciorbe de pui, dreasă cu ou și oțet și condimentată cu frunze proaspete de pătrunjel.

Ne puteți urmări și pe Google News

În tinerețe, acesta își cucerea partenerele în cluburi, savurând cocktailuri sofisticate la fiecare ieșire în oraș. Ba mai mult, le răsfăța cu cele mai scumpe vinuri și șampanii, potrivit rețeteșivedete.ro.

Se pare că acea parte din el a fost dată uitării, pentru momente.

Bogdan Ionescu

Bogdan Ionescu, la cratiță. Sursa foto: Instagram/ captură video

Fostul ginere a lui Traian Băsescu s-a afișat cu noua iubită de Anul Nou

Revelionul l-a găsit pe Bogdan Ionescu alături de iubita sa, Raluca Paraschiv, la un hotel de lux în Poiana Brașov.

În acea perioadă, tânăra a împărtășit câteva poze cu Syda. Cuplul s-a fotografiat în cadre romantice și extrem de elegante. Raluca a strălucit într-o rochie lungă și mulată de culoare neagră, în timp ce Bogdan Ionescu a optat pentru un costum negru, asortat cu cămașă și papion.

Primele zvonuri referitoare la relația dintre Syda și Raluca Paraschiv au apărut încă de anul trecut. Cei doi s-au afișat împreună la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica.

Raluca Paraschiv și Bogdan Ionescu

Raluca Paraschiv și Bogdan Ionescu. Sursa foto: Instagram

Iubita lui Bogdan Ionescu are doi copii

Raluca Paraschiv, noua parteneră a lui Bogdan Ionescu, își desfășoară activitatea ca make-up artist. În trecut, a fost căsătorită cu Alex Anton, însă această uniune s-a încheiat după doar patru luni.

Din această relație s-a născut un băiețel, iar Raluca mai are o fiică dintr-un mariaj anterior.

Afaceristul a devenit cunoscut după ce s-a căsătorit cu Eba, fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu. Din căsătoria cu Elena Băsescu, care s-a încheiat în 2016, cei doi au doi copii: Sofia Anais și Traian Junior.

După divorțul de Elena Băsescu, acesta a avut o altă relație cu Sheila, care i-a adus pe lume o fiică în ianuarie 2022.