Elena Băsescu, prima intervenție live la televizor. Cum s-a descurcat EBA. Video

Elena Băsescu, prima intervenție live la televizor. Cum s-a descurcat EBA. Video sursa foto. Facebook

Elena Băsescu s-a angajat la un post de televiziune la începutul acestui an, iar de câteva zile fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu a început să apară pe micul ecran. EBA a avut prima intervenție live la televizor.

Elena Băsescu a încercat de-a lungul timpului mai multe profesii, iar în cele din urmă a trecut de la modeling la platourile de televiziune ale posturilor de știri. Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu s-a angajat la începutul acestui an la postul Aleph News, iar în urmă cu câteva zile a apărut pentru prima dată pe micul ecran prezetând știri.

EBA a avut prima intervenție live la televiziunea de știri în urmă cu două zile, când a prezentat o serie de informații privind subiecte din politica internă. Fiica fostului președinte a vorbit despre cazul azilelor groazei și despre măsurile pe care premierul Marcel Ciolacu le-a luat în acest scandal. EBA a explicat că au fost demarate controale la mai multe centre de bătrâni.

Elena Băsescu a încercat mai multe domenii

Prima intervenție a Elenei Băsescu la postul de televiziune al lui Adrian Sîrbu a fost în urmă cu câteva zile, când fostul europarlamentar a vorbit într-un jurnal de ştiri despre implicaţiile pentru România ca urmare a deciziei preşedintelui rus Vladimir Putin de a rupe acordul privind transportul cerealelor din Ucraina pe Marea Neagră. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a fost prezentată în cele două intervenții ca fiind editor la Aleph News.

Ne puteți urmări și pe Google News

Noua meserie a Elenei Băsescu pare să i se potrivească destul de bine, dacă ne luăm după mărturisirile colegilor de redacție. Fiica fostului președinte s-a făcut repede plăcută la noul loc de muncă, iar colegii au numai cuvinte de laudă la adresa ei. Aceștia spun că dă dovadă de mult bun simț și este dornică să învețe cât mai mult despre jurnalism și televiziune.

„Elena este redactor pe politic. Chiar mi-a trimis recent un coleg, un sms scris, în care îmi spunea de EBA este surprinzător de bine crescută, are prea mult bun simț și nu vrea să deranjeze pe nimeni din jurul ei. Elena întreabă, de fiecare dată, când nu știe ceva cu foarte multă eleganță ”, a declarat un apropiat al Elenei Băsescu, potrivit click.ro.