Elena Băsescu, răvășită de durere. Fiica președintelui Traian Băsescu a pierdut o bună prietenă din PDL

Elena Băsescu, răvășită de durere. Fiica președintelui Traian Băsescu a pierdut o bună prietenă din PDL sursa foto. Facebook

Familia fostului președinte Traian Băsescu trece prin momente dificile. Fiica cea mică a fostului șef de stat, Elena Băsescu, a pierdut o cunoștință apropiată, fostă colegă din PDL. Elena Băsescu a ținut să-i transmită un mesaj de condoleanțe pe pagina sa de socializare. Fiica cea mică a fostului președinte a cochetat în trecut cu politica, fiind aleasă într-o funcție de conducere a organizației de tineret a PDL. La alegerile europarlamentare din 2009, Elena Băsescu a obținut un mandat de europarlamentar.

Fiica cea mică a fostului președinteTraian Băsescu, trece prin momente dificile, în această perioadă. Elena Băsescu deplânge pierderea unei foste colege de partid, o prietenă apropiată, cu care a colaborat pe vremea când era în Partidul Democrat Liberal.

Fiica fostului președinte al Româiei a postat un mesaj trist, de condoleanțe, prin care își omagiază fosta colegă, pe pagina de socializare. De asemenea, fiica cea mică a lui Traian Băsescu a distribuit și o imagine în care s-a fotografiat alături de fosta colegă de partid, care a murit.

„Drum lin, Ana!”, a scris Elena Băsescu pe pagina sa de socializare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fiica fostului președinte al României e răvășită de durere și a decis să împărtășească acest lucru cu fanii și urmăritorii ei de pe rețelele de socializare, după cum relatează publicația Rețete și Vedete.

Sursa foto: Retete si Vedete

Cariera politică a Elenei Băsescu

Elena Băsescu a activat în politică în perioada în care Traian Băsescu se afla la conducerea României. Pe 24 februarie 2008, Elena Băsescu a fost aleasă în funcția de secretar general al Organizației de Tineret a Partidului Democrat-Liberal din România. Ea a întrunit 377 voturi pentru și 6 împotrivă la alegerile pentru această funcție.

În anul 2009, Elena Băsescu și-a înscris candidatura ca independent, pentru Parlamentul European. Ea a ales să candideze singură, susținută de colegii săi din organizația de tineret, pentru a evita speculațiile din presă. De aceea, pe 18 martie 2009 Elena Băsescu a demisionat din PD-L și a susținut campania electorală sub brandul EBa, care a fost aprobat de BEC. La alegerile europarlamentare a reușit să obțină 4,22% din voturi, fapt ce i-a asigurat un loc în Parlamentul European. A revenit imediat în PDL, chiar în ziua în care a aflat rezultatul alegerilor.

În 2020, a mai candidat la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie, deschizând lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților, însă fără succes.

De câteva luni, fiica cea mică a lui Traian Băsescu a început o nouă carieră, de jurnalist, în cadrul postului de televiziune Aleph News, patronat de Adrian Sârbu.