Prima imagine cu Elena Băsescu la noul ei loc de muncă, după ce la începutul anului s-a angajat într-o redacție de știri

Prima imagine cu Elena Băsescu la noul ei loc de muncă, după ce la începutul anului s-a angajat într-o redacție de știri Elena Băsescu prezintă știrile pentru Aleph News. Ce salariu încasează lunar. Sursa foto: Instagram/ Elena Băsescu

La începutul anului vestea că fiica cea mică a lui Traian Băsescu s-a angajat în presă a uimit pe mulți, mai ales că ea s-ar ocupa de redactarea știrilor și nu de prezentarea lor pe post. Acum, Elena Băsescu publică prima fotografie de la job.

Până în prezent, Elena Băsescu a avut doar funcții în stat, însă acum, se pare că a fost nevoită să schimbe direcția și să se angajeze pe un post normal. De-a lungul timpului Elena Băsescu a fost fotomodel, fost europarlamentar (2009-2014), antreprenor, fost angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale și consilier parlamentar la Comisia de Afaceri Europene din Camera Deputaţilor (2021). Acum, este redactor de știri în redacția Aleph News, trustul de presă deținut de Adrian Sârbu.

Elena Băsescu scrie știri la Aleph News

Au trecut două luni de când fiica cea mică a lui Băsescu s-a angajat pe postul de redactor. Ea a publicat de curând prima fotografie de la locul de muncă. În imaginea aceasta pare foarte implicată în ceea ce face, fiind în fața laptopului și cu legitimația de presă la vedere. În centrul fotografiei se află însă un superb buchet de lalele albe, pe care cel mai probabil bruneta l-a primit de Mărțișor.

 

Ne puteți urmări și pe Google News
Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elena Basescu (@elenabasescu)

Potrivit ultimei declarații de avere, pe care a completat-o în 2020, Elena Băsescu deținea la vremea respectivă bijuterii și ceasuri în valoare de 40.000 de euro și un BMX X6 fabricat în 2020.

În plus, declara peste 160.000 de euro în conturile bancare. Tot acum trei ani, își scria următoarele venituri anuale: 38.868 de lei - indemnizație creștere copil și alocații; 60.000 de lei - pensii alimentare pentru cei trei copii.

Fiica cea mică a lui Băsescu scoate mii de euro din buzunar pentru o singură apariție

Noul loc de muncă al Elenei Băsescu este cu atât mai surprinzător cu cât aceasta este obișnuită cu un stil de viață extravagant. Ea scoate mii de euro din buzunar pentru a atrage toate privirile și alege doar haine de la branduri de lux. Bruneta a fost surprinsă anul trecut într-o ținută de la Prada, care costă aproape cât patru salarii din România.

Elena Băsescu a postat pe rețelele de socializare o fotografie după ce a fost la un celebru make-up artist din Capitală, cu un sacou Prada din noua colecție (2,800 €), dar și cu o borsetă Prada (590,00 €). Fiica lui Traian Băsescu nu a optat pentru bijuterii vizibile, ci a ales o pereche discretă de cercei. Ținuta acesteia a depășit suma de 3.600 de euro.