Ce pensie alimentară primește Elena Băsescu. Puțini știau asta despre fiica fostului președinte

Ce pensie alimentară primește Elena Băsescu. Puțini știau asta despre fiica fostului președinte sursa foto. Facebook

S-a aflat ce pensie alimentară primește Elena Băsescu pentru cei trei copii. Mai mult, fiica lui Traian Băsescu este încă singură și un bărbat lângă care să își petreacă toată viața.

Elena Băsescu a dezvăluit ce pensie alimentară primește de la foștii parteneri pentru cei trei copii. Cu toate că a avut câteva relații, fiica lui Traian Băsescu a rămas fără o prezență masculină în viața ei.

Tații copiilor săi sunt milionari, dar Elena Băsescu primește o pensie alimentară decentă. În declarația sa de avere, fiica fostului președinte al României a trecut suma de 60.000 de lei – „pensie alimentară minori”. Astfel, lunar EBA primește pentru cei trei copii suma de 5.000 de lei.

Ea are copii cu Bogdan Ionescu și Tomată, cunoscuți pentru situația lor financiară bună. Mai mult, Elena Băsescu își crește micuții singură și îi duce la echitație și în vacanțe luxoase.

Ne puteți urmări și pe Google News

În prezent, fiica lui Traian Băsescu este singură, iar acest lucru se observă și din pozele de pe rețelele de socializare, potrivit RTV.

Elena Băsescu mândră

Elena Băsescu, un nou început

Chiar dacă nu a avut succes pe plan amoros, Elena Băsescu s-a axat pe carieră. Fiica lui Traian Băsescu s-a angajat la Aleph News, televiziunea patronată de Adrian Sîrbu, și se va ocupa de redactarea știrilor. Ea a fost europarlamentar în perioada 2009 – 2014. În 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale. În 2020 a candidat la alegerile parlamentare și a deschis lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților.

La Camera de Comerț și Industrie, Elena Băsescu beneficia de un salariu de 3.000 de lei pe lună. Când era europarlamentar al României, aceasta pleca acasă cu 6.000 de euro pe lună. Mai mult, Elena Băsescu și fostul ei soț, Bogdan Ionescu, aveau în conturi comune aproximativ 460.000 de euro, tablouri în valoare de 10.000 de euro și bijuterii și ceasuri de 50.000 de euro.

Nu mai este un secret nici că Elena Băsescu nu se uită la bani atunci când este vorba de îmbrăcăminte. Fiica fostului președinte se pozează în haine de lux pe Internet, iar fanii nu pot să nu remarce și prețul piperat al acestora. În urmă cu ceva vreme, ea a apărut într-un sacou Prada din noua colecție (2,800 €), dar și cu o borsetă Prada (590,00 €). Ținuta acesteia a depășit suma de 3600 de euro.

O parte din banii Elenei Băsescu se duc și pe operații estetice și sport.