Elena Băsescu scoate mii de euro din buzunar pentru o singură apariție. Ce piese de colecție are fiica fostului președinte

Elena Băsescu scoate mii de euro din buzunar pentru o singură apariție. Ce piese de colecție are fiica fostului președinte Sursa: Instagram/ Elena Băsescu

Fiica fostului președinte, Elena Băsescu, nu este doar o mamă model, ci și o femeie preocupată de imaginea ei. Ea scoate mii de euro din buzunar pentru o singură apariție.

Fiica lui Traian Băsescu, Elena Băsescu, nu se uită la bani atunci când vine vorba de ținute. Aceasta scoate mii de euro din buzunar pentru a atrage toate privirile și alege doar haine de la branduri de lux. Bruneta a fost surprinsă într-o ținută de la Prada, care costă aproape cât patru salarii din România.

Elena Băsescu a postat pe rețelele de socializare o fotografie după ce a fost la un celebru make-up artist din Capitală, cu un sacou Prada din noua colecție (2,800 €), dar și cu o borsetă Prada (590,00 €). Fiica lui Traian Băsescu nu a optat pentru bijuterii vizibile, ci a ales o pereche discretă de cercei. Ținuta acesteia a depășit suma de 3600 de euro.

 

Ne puteți urmări și pe Google News
View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Basescu (@elenabasescu)

Apariția spectaculoasă a Elenei Băsescu

Elena Băsescu, fiica lui Traian Băsescu, a mai fost surprinsă cu o ținută de invidiat și la o petrecere la care a participat. Ea este mama a trei copiii, dar corpul ei nu arată acest lucru. Mezina fostului președinte a purtat o rochie roșie care a lăsat să se vadă tot. La descrierea fotografiilor, Elena Băsescu a pus următorul mesaj: „Lolly💃🏿🌹”

Vedetele din România nu au putut să nu laude apariția spectaculoasă a Elenei Băsescu. Silvia Popescu, câștigătoarea emisiunii de modă Bravo, ai stil, în 2016 și 2018, i-a lăsat un comentariu cel puțin neașteptat. „Zici ca esti efectiv un personaj din tablourile lui Gauguin 🔥🔥🔥”. Nu este singura persoană care s-a arătat surprinsă de ținuta brunetei. Vica Blochina i-a transmis următorul mesaj, „❤️❤️❤️❤️❤️❤️ love i”.

Fiica lui Traian Băsescu a apelat și la o serie de operații estetice pentru a arăta spectaculos și a ales un stil de viață sănătos. După lupta cu kilogramele în plus, aceasta a ajuns să aibă un corp tonifiat, picioare lungi și frumoase. Chiar dacă este mama a trei copii, Eba își face timp pentru frumusețe.