Fiul lui Marcel Ciolacu, pregătit pentru nuntă. Cum se înțelege premierul cu viitoarea noră

Fiul lui Marcel Ciolacu, pregătit pentru nuntă. Cum se înțelege premierul cu viitoarea noră

După ce a devenit premier, Marcel Ciolacu se pregătește să trăiască un alt moment important în viața sa. Fiul său, după mulți ani de relație, are planuri de căsătorie, mai ales că va termina facultatea anul viitor.

Absolvent al Colegiului Național B.P. Hașdeu din Buzău, fiul lui Marcel Ciolacu, Andrei Filip Ciolacu, a început o relație de dragoste în anii de liceu cu o colegă, pe care o continuă și în prezent.

Cine este iubita fiului lui Marcel Ciolacu

Andrei Filip Ciolacu, student la Facultatea de Medicină a Universității „Ovidius” din Constanța, a început studiile în anul 2018. Surse apropiate familiei din Buzău dezvăluie că tânărul are o relație de lungă durată cu Alexa, colega lui de liceu, care studiază la aceeași universitate.

Amândoi își propun să urmeze cu succes această facultate pentru a deveni medici. Planurile lor includ absolvirea facultății, urmată de rezidențiat și specializare. În contextul acestor perspective, cei doi tineri se gândesc să se căsătorească în acest an, așa că discuțiile pe această temă sunt în desfășurare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Alexa este o persoană cu o latură creativă bogată, având o pasiune pentru desen, pictură și artă în general. Legătura sa cu părinții lui Filip este strânsă, iar Marcel Ciolacu este mândru de alegerea fiului său în privința partenerei de viață.

Această mândrie s-a reflectat prin postarea unei fotografii cu cei doi tineri pe pagina sa de Facebook, în primăvara lui 2021, cu ocazia zilei de naștere a fiului său.

Marcel Ciolacu alături de fiul și nora sa

Marcel Ciolacu la mare cu fiul și nora sa. foto: Facebook

Mama iubitei lui Filip este tot cadru medical. Lucrează ca asistentă principală la secția UPU a spitalului din Câmpulung Muscel.

Cum se înțelege premierul cu nora sa

Marcel Ciolacu a fost mereu discret în privința vieții sale private și a relațiilor cu familia sa. Rareori a dezvăluit detalii presei despre soția sa, fiul și frații săi. Cu toate acestea, a existat un moment în care s-a deschis și a vorbit despre amintirile frumoase din copilărie, despre cum familia se aduna în jurul mesei de Paște și despre viața într-un bloc din Buzău, unde ușa de la apartament era mereu descuiată.

Tot atunci, a dezvăluit și ce discuție a avut cu nora sa. „Cât timp trăia tatăl meu, ne strângeam cu adevărat mulţi. Am prieteni care nu aveau această tradiţie şi veneau de sărbători la noi în familie.

Am menţinut această tradiţie. An de an ne strângem cu toţii. Eu i-am spus iubitei fiului meu. Să ştii regulile de la început: în prima zi de Paşti şi de Crăciun, noi ne strângem cu toţii la Buzău”, potrivit rețeteșivedete.ro.