Bogdan Ionescu are o nouă iubită. Syda face fururori pe Dorobanți cu noua sa cucerire

Bogdan Ionescu are o nouă iubită. Syda face fururori pe Dorobanți cu noua sa cucerire Bogdan Ionescu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Bogdan Ionescu, cunoscut în lumea mondenă din Capitală drept fostul ginere al președintelui Traian Băsescu, are o nouă iubită. Noua cucerire este o brunetă de o frumusețe răpitoare.

De partea cealaltă, Eba sau mezina fostului președinte și-a refăcut și ea viața, dar lucrurile nu au evoluat în bine pentru Elena Băsescu, cel puțin pe plan personal.

Revenim acum la craiul de Dorobanți, Bogdan Ionescu a fost surprins în compania unei brunete încântătoare. Tânăra și-a aniversat recent ziua de naștere, prilej perfect pentru Bogdan Ionescu pentru a face impresie, conform retetesivedete.ro. 

Bogdan Ionescu se afișează la braț cu noua cucerire

Raluca Paraschiv este iubita lui Bogdan Ionescu și se prezintă ca make-up profesionist. De asemenea, bruneta obține bani și din cursurile de machiaj pe care le ține și totodată, vinde obiecte de make-up. Este abonată la emisiunile mondene de pe la mai toate posturile de televiziune.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cea mai recentă apariție a avut-o la emisiunea „ Vorbește lumea”. Raluca Paraschiv a absolvit Universitatea Spiru Haret, dar se pare că specializarea ei este în dansuri orientale și machiaj. Însă, acest lucru nu a împiedicat-o să profeseze într-o companie de stat din sistemul energetic anume SMART SA, filiala de mentenanță a Transelectrica.

Surse citate de G4 Media au declarat că tânăra brunetă a fost „instalată” în funcție la cererea politicienilor liberali din Sectorul 4, deși frumoasa brunetă nu ar fi avut adeziune de partid.

Iubita lui Bogdan Ionescu este vedetă și pe internet

Potrivit sursei citate, Paraschiv a frecventat și cursurile postliceale ale Școlii de Poliție, dansurile orientale fiind doar o pasiune a brunetei. Sub numele de scenă Ayana, pasiunea pentru dansurile de buric au propulsat-o pe micul ecran, prima oară în 2008, emisiunea Poveștiri adevărate. Iubita lui Bogdan Ionescu are centura maro la karate și ca orice domnișoară care ține la silueta ei este nelipsită din sala de fitness.

 „ A obţinut centura maro la karate, merge şi la sală pentru a se menţine în formă, dar dansurile orientale reprezintă pasiunea ei. Iubeşte dansul şi se antrenează din greu pentru a-şi legăna buricul exact aşa cum trebuie.

A fost campioană la karate timp de 4 ani, dar a simţit că dansurile o caracterizează cu adevărat, aşa că a renunţat la acest sport. Ayana nu şi-a făcut o carieră nici din artele marţiale, nici din dansul oriental. Îşi doreşte să ajungă jurist, dar nu renunţă nici la pasiunile sale”,  așa a fost descrisă Raluca Paraschiv pe site-ul Acasă TV.

Tătăl brunetei a fost secretar general al Sindicatului Național al Polițiștilor, drept urmare Raluca Paraschiv a făcut parte pentru o perioadă din Brigada de Poliție Rutieră din București.

Seară de vis cu tort și artificii

În urmă cu trei ani, în 2018, Antena Star o prezenta pe tânăra de astăzi drept sexy-polițista. Tânăra nu s-a sfiit să-și prezinte peripețiile din luna miere petrecută alături de Alex Anton. Bărbatul cu care are și un băiețel. Dar, se pare că povestea de iubire a durat doar patru luni.

Bogdan Ionescu vine și el după un mariaj eșuat cu Sheila, soție de care s-a despărțit de doar doi ani. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși împreună la mai multe petreceri, a Vicăi Blochină și a Mariei Constantin.

În cazul în care cei doi s-ar căsători ar avea nevoie de o casă extrem de spațioasă. Raluca Ionescu are doi copii iar Bogdan Ionescu are două fete și un băiat.