Vica Blochina, despre infidelitate. A fost amanta lui Pițurcă peste un deceniu

Vica Blochina, despre infidelitate. A fost amanta lui Pițurcă peste un deceniu Sursa foto: Instagram

Vica Blochina a vorbit despre infidelitatea în cazul bărbaților. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă susține că nu este de acord deloc cu cazurile în care cea de-a doua femeie din viața unui bărbat devine prietena soției.

Vica Blochina s-a stabilit în România în urmă cu mai mulți ani. Fosta balerină s-a angajat la un club de noapte din București, unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă. Cei doi au fost împreună timă de 16 ani, iar din relația lor a rezultat un băiat.

Fosta amantă a lui Pițurcă a trecut prin momente dificile, după ce antrenorul nu a vrut să își părăsească soția pentru ea. Vica Blochina a decis în acel moment să își crească singură copilul. Așadar, ea a fost nevoită să se descurce financiar pe cont propriu. În cele din urmă, instanța a decis ca antrenorul să plătească pensie alimentară.

În ultima perioadă, Vica a devenit din ce în ce mai prezentă în mediul online și le dă sfaturi femeilor care se află într-o situație complicată. Fosta balerină chiar și-a creat propria emisiune în care discută probleme din cuplu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vica Blochina și infidelitatea

Emisiunea se numește „Femeia Deasupra”, iar Vica le oferă sfaturi atât femeilor căsătorite, cât și celor care nu și-au găsit încă un partener. În una dintre aceste emisiuni, fosta balerină a abordat problema infidelității în cuplu. Vica Blochina a susținut că nu este de acord cu acest lucru. Mai mult decât atât, Vica a comentat și situațiile în care amanta devine prietenă cu soția.

„Mai sunt și personaje din acestea care au soție și amantă, și ia și soția și amanta în vacanță. Sunt și prietene, că trebuie să se împrietenească între ei. Tu trebuie să mergi de la un dormitor la altul în fiecare zi.

Infidelitate, cuplu, soție

Infidelitate în cuplu / Sursă foto: Dreamstime

Plimbi microbii de la una la alta, că nu înțeleg, care e situația acolo? Cum poate soția să accepte să fie cu amanta la masă…Se înțelege de ce acceptă, că are ceva de câștigat. Grosul e oricum la soție. Până la urmă, oricum intervine și chestia de sentiment, la un moment dat. La un moment dat vrei să fie omul respectiv cu tine”, a spus Vica Blochina.

Blochina nu suportă amantele

Fosta balerină a mai adăugat că este destul de dificil pentru amantă să ia parte la discuțiile familiale pe care soțul infidel le are cu soția sa. Vica Blochina a susținut că femeile care pot face acest lucru sunt masochiste și că își produc singure durere.

Blochina a subliniat că amantele care sunt de acord să fie prietene cu soțiile înșelate, de fapt, și-ar dori mai mult de la partenerul său. În plus, aceste femei ar avea un scop și din acest motiv acceptă situația în care se află.

„Ca să duci viață de genul ăsta ca iubită trebuie să fii super disperată și să ai un tupeu fantastic de mare, un tupeu extraodinar ca să le poți juca, pentru a le accepta. Tu știi de soție, dar ea nu te deranjează. Dar tu să vezi că e cu soția, o ia și pe ea în brațe, și pe tine. Trebuie să fii masochistă. Dacă faci cu un scop nobil, că te gândești că te ia el vreodată de soție, nu știu. ”,a  spus Vica Blochina, în emisiunea sa.