Dragostea are preț. Cadoul de 200.000 de euro pe care Bogdan Ionescu i l-a făcut iubitei

Dragostea are preț. Cadoul de 200.000 de euro pe care Bogdan Ionescu i l-a făcut iubitei

Sheila este răsfățată cu daruri scumpe de iubitul ei.

După despărțirea de Elena Băsescu, Bogdan Ionescu își reface viața. El este îndrăgostit de Sheila și nu ezită să-și răsfețe partenera cu cadouri de lux. Cel cunoscut și ca „Syda” nu se uită la bani atunci când vine vorba despre iubita sa. Este cazul și ultimei achiziții, o mașină în valoare de 200.000 de euro, pe care Sheila a primit-o de la Bogdan Ionescu, conform spynews.

Paparazzi sursei citate l-au surprins pe „Syda” în timp ce și-a luat copiii de la un restaurant, iar partenera sa l-a așteptat în mașină. Apoi, cu toții au plecat către părinții lui Bogdan. El a avut un mariaj cu Elena Băsescu, început în 2012, iar cei doi au divorțat în anul 2016. Cuplul are doi copii: Sofia Anais și Traian Junior. Acum, se pregătește pentru a-și oficializa relația cu Sheila. Nunta va avea loc în Turcia, pe malul Bosforului, la data de 3 octombrie.

„Totul a venit natural, ca un lucru firesc”

Ne puteți urmări și pe Google News

„Suntem acum în focuri cu pregătirile, pentru că situația în Turcia este așa cum este. Nu am încercat niciodată să ne schimbăm reciproc. Totul a venit natural, ca un lucru firesc. Ne dorim să rămânem alături pentru totdeauna unul de celălalt”, a anunțat Sheila, iubita lui Bogdan Ionescu.

Bărbatul a păstrat o relație amiabilă cu Elena Băsescu, fosta soție, iar cei doi s-au pus de acord în privința programului care îi vizează pe cei doi copii. „Relația pe care o am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități, și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program. Pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”, afirma Ionescu.