Pe parcursul anilor Elena Băsesccu şi-a operat, din motive doar de ea cunoscute, nasul, şi-a injectat colagen în buze, apoi şi-a tatuat sprâncenele.  După aceste transformări putem deduce că fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu a devenit dependenta faţă de aceste metode de înfrumuseţare.

Elena Băsescu s-a schimbat mult faţă de atunci când a intrat în politică. Între timp  a născut trei copii superbi, în prezent fiind o mamă singură…dând dovadă că este realmente puternică şi responsabilă. Deşi ocupată cu creşterea copiilor, ajutată şi de părinţi, EBA nu se neglijează, ca dovadă că a trecut pragul cabinetelor de înfrumuseţare.

Astfel că, EBA a reușit să treacă printr-o serie de transformări estetice care, spun ”gurile rele”, una dintre ele nu ar înfățișa-o cum trebuie. Fiica fostului președinte al țării a dorit, la un moment dat, să își mărească buzele, astfel că a apelat la acidul hialuronic. Unele persoane consideră că ar fi exagerat cu măritul buzelor, având în vedere că în trecut le avea deja mari de la ”mama natură”. Acum ar avea un aspect artificial, scrie ciao.ro.

VIDEO. Adevărul despre operațiile estetice ale Elenei Băsescu! Ce intervenții și-a făcut de-a lungul timpului și cum arată acum

Elena Băsescu deţine o firmă pentru ținute vestimentare, lucru pe care îl vedem chiar și pe rețelele de socializare, acolo unde postează imagini și videoclipuri cu ea și copiii ei, în timp ce se asortează cu diferite ținute.

Aşa arată în prezent

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare, cer, pantofi, copil, copac, nor, în aer liber şi natură