Elena Băsescu e istorie! Syda face nuntă. Cu cine a înlocuit-o pe EBA

Elena Băsescu e istorie! Syda face nuntă. Cu cine a înlocuit-o pe EBA

După răsunătorul divorț dintre Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, cunoscut drept Syda, acesta a hotărât să își legalizeze relația cu noua lui iubită, Sheila.

Fostul ginere al lui Traian Băsescu are o relație cu frumoasa Sheila de aproape un an de zile și este foarte hotărât să facă din nou pasul cel mare. Așa că, Syda și iubita lui vor merge în Istanbul, Turcia pentru a spune „da” în fața ofițerului de stare civilă.

Bogdan Ionescu și Sheila sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile grandiosului eveniment. Nunta celor doi va avea loc pe data de 3 octombrie, departe de ochii curioșilor. Puțini români știu că frumoasa Sheila este născută, de fapt, în Turcia.

Mega-nunta se va desfășura în unul dintre cele mai exclusiviste locuri din Istanbul, Cirigan Palace Kempinski, superbul palat de pe malul Bosforului, unde un apartament de lux are prețul de 3.500 de euro/noapte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Într-un loc de basm, cei doi vor fi tratați regește. La fel vor fi tratați și invitații, care au fost aleși pe „sprânceană”.

Syda și iubita lui au ținut ca meniul de la nuntă să fie cât mai diversivicat, atât cu preparate turcești, cât și românești. Cu siguranță, nunta lui Bogdan Ionescu cu frumoasa Sheila va fi considerată evenimentul anului din showbiz-ul românesc.

Bogdan Ionescu i-a făcut un super-cadou iubitei

Cum recent Sheila a împlinit vârsta de 34 de ani, Syda s-a gândit că este ocazia perfectă să-i facă un cadou de excepție, ca dovadă a dragostei lui pentru frumoasa turcoaică.

Așa că, i-a cumpărat un ceas elegant, iar iubita lui nu a ratat momentul de a împărți cadoul cu fanii, pe Instagram.

„Prima mea zi de naștere sărbătorită în ultimii 10 ani când nu am fost plecată departe, în străinătate. Este și cea mai fericită! Te iubesc până la lună și înapoi, Mr Ionescu”, a fost mesajul Sheilei.

Syda și Sheila, izolați 75 de zile la țară

În perioada stării de urgență în condițiile pandemiei de coronavirus, cei doi au fost la țară, la Mălureni, Argeș.

Bogdan Ionescu a trecut doar de câteva ori prin București, pentru a-și verifica afacerile, dar și pentru a-i vedea pe cei doi copii pe care-i are cu EBA. Și atunci stătea în Capitală preț de câteva ceasuri, apoi dădea fuga la țară, la iubita lui.

Interesant este că Syda și-a contorizat, pe Instagram, zilele pe care le-a petrecut la țară, pe timpul pandemiei de coronavirus. A bifat nu mai puțin de 75!

O mai iubește Syda pe EBA?

Elena Băsescu a divorţat de Bogdan Ionescu după patru ani de mariaj (2012-2016). În urma căsătoriei lor s-au născut doi copii, Sofia Anais şi Traian Junior, care stau cu mama lor, dar fostul soț nu are probleme în a-i vizita.

„Relația pe care o am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități, și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program. Pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”, spunea Bogdan Ionescu.

Fiind un om liber, după divorț, Syda a avut mai multe relații. De aproximativ un an, viața lui Bogdan Ionescu s-a așezat, însă, pe plan sentimental. Sheila este tânăra care va ajunge în fața altarului împreună cu fostul soț al fiicei lui Traian Băsescu, potrivit cancan.ro