Ofertă bănoasă pentru bodyguardul lui Messi, de la un site pentru adulți. Ce trebuie să facă

Ofertă bănoasă pentru bodyguardul lui Messi, de la un site pentru adulți. Ce trebuie să facă

Yassine Cheuko în vârstă de 34 de ani a devenit celebru după ce echipa de fotbal Inter Miami l-a angajat pentru a-l proteja pe superstarul argentinian, Lionel Messi.

Cheuko, fost soldat în armata Statelor Unite, luptă ocazional în MMA. Însă acum câștigă o avere pentru a-l păzi pe Lionel Messi. Lunar, obține 230.000 de euro pentru a-l păzi în permanență pe argentinian.

Fizicul de invidiat i-a a dus o altă ofertă de muncă, oarecum inedită. Oferta a venit din partea unui site pentru adulți. În cazul în care va da curs propunerii ar urma să primească 25.000 de dolari pe loc.

Lionel Messi, fotbalist, inter miami

Lionel Messi, o nouă viață la Miami / Sursă foto: Facebook

Bodyguardul lui Messi, ofertă de la un site pentru adulți

Vicepreședintele site-ului pentru adulți a publicat scrisoarea în care l-a rugat pe Yassin Cheuko să devină „ noul ambasador în arte marțiale”. Scrisoarea a fost publicată pe site-ul oficial. Cheuko ar fi trebuit să posteze videoclipuri și poze cu el în timp ce se antrenează. Dar, trebuie să arate și cum decurgea viața lui alături de Lionel Messi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe lângă cei 25.000 de dolari, bodyguardului i s-a oferit și un salariu de 50.000 de dolari pentru a deveni ambasador. My.Club, un site dedicat adușților, l-a contactat pe bodyguard cu propunerea de a deveni noul lor "Ambasador al artelor marțiale".

Vicepreședintele Mike Ford face această propunere într-o scrisoare deschisă postată pe site-ul companiei, în care lui Chueko, un fost soldat american cu experiență în artele marțiale, i se oferă șansa de a împărtăși tutoriale despre importanța autoapărării.

În plus, Ford îl întreabă pe fostul pușcaș marin dacă ar fi dispus să împărtășească videoclipuri și fotografii cu el însuși antrenându-se și flexându-și mușchii, împreună cu o privire asupra vieții sale de zi cu zi cu Messi, potrivit Daily Mail

Scrisoarea adresată lui Yassine Chueko

„ Dragă domnule Yassine Chueko. Ați devenit o adevărată senzație în calitate de bodyguard al lui Lionel Messi.

Mai recent, ați devenit viral în timp ce îl protejați - practic îl marcați ca un om - în timpul meciurilor lui Inter Miami. Videoclipurile cu tine sprintând în sus și în jos pe linia de tușă au milioane de vizualizări, iar oamenii au început să fie însetați de tine. Aș dori să te angajez ca "ambasador al artelor marțiale" pentru My.Club, o platformă de top pentru creatorii de conținut pentru adulți.

În rolul tău, ai avea sarcina de a împărtăși tutoriale de arte marțiale pentru a educa utilizatorii și creatorii de conținut cu privire la importanța autoapărării. De asemenea, poți posta videoclipuri și fotografii în care te antrenezi, te flexionezi, pozezi și poate chiar oferi o privire în viața ta de zi cu zi cu Messi. Mulți utilizatori ar fi încântați să te vadă cum te antrenezi și cum îți pui în evidență corpul tău lat, cu umeri mari, cu pieptul mare și cizelat”, potrivit Daily Mail.

Potrivit La Nacion, Chueko este un fost membru al Marinei Militare, care a servit atât în Irak, cât și în Afganistan. De asemenea, se spune că are experiență în arte marțiale, taekwondo și box, după ce a participat la mai multe lupte MMA.

Co-proprietarul lui Inter Miami, David Beckham, l-a angajat atunci când a căutat un bodyguard pentru Messi. Decizie luată din cauza numărului mare de fani care intră neinvitați pe terenul de fotbal.