Veți fi uimiți să vedeți cât de bogat este David Beckham. Fostul fotbalist în vârstă de 45 de ani are o gamă largă de branduri Becks. E vorba de haine, ceasuri, încălțăminte și multe altele. Toate sunt vândute de Seven Global LLP, care conduce compania lui David DB Ventures Limited. Articolele legate de numele lui, sau mărci proprii, includ și whisky-ul Haig Club și îmbrăcăminte sport Adidas. Numai din acestea a  înregistrat un câștig anul trecut 17,4 milioane de lire sterline.

Cât de bogat este David Beckham în realitate

Potrivit The Mirror, uriașul cec de plată rezultat zilnic pentru superstarul de fotbal din SUA este de aproape 50.000 de lire sterline. Mai exact, 47.671 de lire sterline îi intră în cont în fiecare zi. „David Beckham este o celebritate internațională al cărei nume a devenit un brand de stil de viață. Marca David Beckham combinată cu strategia de afaceri LLP va rezista oricărei concurențe de pe piață”, a explicat un reprezentant al Seven Global LLP.

Seven Global a fost lansat în 2015. Este un „joint venture” între Global Brands Group și David Beckham, potrivit site-ului lor web. O declarație online explică faptul că brandul „determină dezvoltarea continuă a tuturor categoriilor de produse de consum din jurul lui David Beckham”.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.