Ultima noutate în cazul Drăguşanu-Bodi o reprezintă strategia legată de calea legală. Ce a făcut mai exact blondina care se bucură de notorietate în România? Atenţie, sunt informaţii grele, în exclusivitate!

„În urmă cu doar câteva zile, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au semnat divorțul, iar, la scurt timp, cei doi au ajuns la o secție de poliție, după ce vedeta a depus plângere pe numele fostului soț, pentru agresiune.

În fața oamenilor legii, Bianca Drăgușanu se pare că a avut toate dovezile necesare pentru eliberarea unui ordin de protecție, dar fosta prezentatoare de televiziune a cerut un astfel de ordin și judecătorilor de la Buftea. Miercuri, atât ea, cât și Alex Bodi urmau să se prezinte în fața magistraților

Surse judiciare au declarat, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România că Alex Bodi a lipsit din sala de judecată și au fost prezenți numai avocații lui, iar instanța i-a cerut Biancăi Drăgușanu să depună acte care să dovedească faptul că a fost amenințată și agresată de fostul soț.

Motiv pentru care judecătorii au acordat un răgaz și au amânat pentru administrarea probatoriului. De asemenea, faptul că Alex Bodi a lipsit din sala de judecată a fost confirmat și de surse din anturajul fostului soț al Biancăi Drăgușanu”, arată cancan.ro.

Bianca Drăguşanu a spus cine e de fapt Alex Bodi. Trecut negru, în care de 3 ori pe zi se…

Bodi a demontat-o pe Bianca Drăguşanu! Consumă frecvent… Este seism în showbiz