Telenovelă din showbiz îşi consumă un nou episod după ce Bianca a mărturisit că a fost agresată de fostul soț pentru că nu ar fi acceptat pronunțarea divorțului și l-a dat în vileag cu dosarul penal emis de autoritățile din Germania, pe numele lui, pentru trafic de substanțe interzise.

Conform sursei citate, Alex Bodi a decis în acest context că e vremea să dea drumul și unor dezvăluiri cutremurătoare despre frumoasa blondină. Iată varianta lui, care schimbă încă o dată firul întregii povești: incidentul violent dintre el și Bianca a avut loc în Viena, dar lucrurile nu stau așa cum a declarat blondina în urmă cu trei zile.

„Incidentul violent dintre noi a avut loc în Viena, în data de 2 decembrie, poza pe care ea a postat-o pe Instagram și pe Facebook este postată pe 3 decembrie.

Ea, dacă voia să divorțeze, termenul nostru de divorț era pe 3, ea putea să mă denunțe că nu m-am prezentat la divorț. Ea nu a vrut divorțul, de-aia a venit cu mine, de-aia a făcut tot scandalul.

Iar bătaia asta rea despre care spune ea… dacă era atât de tare bătută, că ea exagerează… de la o palmă, la 30 de picioare, dacă era atât de rău bătută, ea nu putea să treacă granița.

Bianca, pe 2 decembrie, era în avion și eu personal am lăsat-o la aeroportul din Viena și s-a întors singură la București. Dacă își dorea atât de mult divorțul, dacă își dorea atât de mult să se rupă de mine sau să meargă la poliție, nu a oprit-o nimeni.

Era singură, putea să ia orice decizie dorea, putea să meargă la poliție, putea să facă orice. Banii pe care i-am virat eu în contul ei, i-am virat pe data de 4 decembrie, după ce s-au potolit, să zic așa, apele. Asta e încă o minciună din partea ei, că ea se contrazice cu ceea ce spune”, a spus Alex Bodi, în exclusivitate pentru cancan.ro.

În plus, Bodi a negat că şi-ar fi tăiat venele: „Eu pot să îmi arăt mâinile oricând, dacă trebuie, să vedem cine și-a tăiat venele. Chestiile cu șantajul și cu amenințările de sinucidere au venit, pur și simplu, de la ea. Tentativele ei de șantaj și modul în care mă făcea pe mine să mă întorc mereu și mereu la ea țineau de chestia asta, că vrea să se omoare.

Lucrurile astea o să le demonstrez lumii, ca să vadă lumea ce minciuni spune și de ce chestii se poate folosi o femeie care cred că e instabilă psihic la momentul ăsta, având în vedere trecutul ei, medicamentele pe care le consumă, întâmplările din viața ei. Nu sunt stări demne de o femeie matură, de 38 de ani. Mi se pare penibil că a ajuns să declare asemenea lucruri, asemenea calomnii.”

Mai departe puteţi citi dezvăluirile Biancă Drăguşanu despre SUBSTANŢELE INTERZISE DIN VIAŢA LUI BODI.