Conform sursei citate, „Bianca Drăgușanu susține că fostul soț încearcă să-i creeze o imagine negativă în spațiul public”. „Și, mai mult de atât, să mascheze cumva faptul că ar fi fost „certat cu legea” în 2014, atunci când s-ar fi ales cu un dosar penal pentru trafic de substanțe interzise”, se arată pe cancan.ro.

Mai departe, diva României este decisă să comunice cu cel de care a divorţat recent numai prin intermediul avocaţilor. Rămâne de văzut dacă se va putea abţine şi mai ales dacă se va putea ţine de cuvânt.

Până atunci, Bianca a mai dat drumul unei bombe despre personalitatea celui alături de care la un moment dat îşi vedea legată toată viaţa.

„Spune mereu că e provocat, însă nu e așa. Din cauza faptului că ia steroizi de trei ori pe zi se comportă așa, recunoaște că e agresiv. Sper că este fericit cu dezvăluirile astea.

Eu sunt mulțumită cu viața mea, dar dezamăgită de omul cu care am stat în casă, de faptul că m-a filmat un an de zile. Ceea ce apare în presă nu mă denigrează pe mine, ci pe el.

Dacă era bărbat adevărat nu ridica mâna la o femeie și nu se ducea în emisiuni să stea cu fundul pe canapea, să vorbească despre mine. Un bărbat adevărat nu face nimic din ce a făcut el, nu lovește o femeie, nu vorbește urât despre fosta lui relație și nu se justifică în emisiuni pentru greșelile pe care le-a făcut”, mai arată sursa citată.

Amintim că luni, 16 martie, Alex Bodi a oferit detalii incediare despre momentul şi metoda aleasă de Bianca Drăguşanu pentru a se sinucide.