Evenimentul Zilei > Politica > Boc despre o eventuală excludere din PDL: Bucuroşi le-om duce toate, nu mă întrebaţi, e treaba lor
Boc despre o eventuală excludere din PDL: Bucuroşi le-om duce toate, nu mă întrebaţi, e treaba lor

Boc despre o eventuală excludere din PDL: Bucuroşi le-om duce toate, nu mă întrebaţi, e treaba lor

Primarul Cluj-Napoca, Emil Boc a declarat, ieri, la Sinaia, referindu-se la o eventuală excludere din PDL, că "e treaba lor", acesta reafirmându-şi susţinerea pentru candidatura Elenei Udrea la prezidenţiale şi arătând că, din acest motiv, nu a fost prezent la evenimentul de lansare a candidatului ACL.

"Sunt consecvent cu ceea ce am declarat şi anume: o susţin pe Elena Udrea în această campanie şi dacă o susţin pe ea, nu pot fi în altă parte (…) Consider că dintre toţi candidaţii pe care îi avem astăzi, cel care a demonstrat că poate face din locuri de muncă şi investiţii adevărata politică a statului român, de care depinde de fapt viitorul României, este Elena Udrea", a spus Boc.

Întrebat dacă se aşteaptă să fie exclus din PDL, acesta a replicat "e treaba lor". "Vorba poetului: bucuroşi le-om duce toate, de-o fi una, de-o fi alta. Nu mă întrebaţi, e treaba lor", a afirmat primarul clujean.

De asemenea, acesta a arătat că nu va apela la ordonanţa privind migraţia aleşilor pentru că nu vrea să fie folosit drept "argument" de către PSD pentru a justifica o ordonanţă "nedemocratică". "Nu voi lăsa PSD-ul să mă folosească drept argument pentru o ordonanţă care nu are nimic de-a face cu spiritul democratic", a mai declarat Emil Boc.

Fostul premier Emil Boc a participat, sâmbătă seară, alături de candidatul PMP la prezidenţiale, Elena Udrea, la a XX-a ediţie a Festivalului Sinaia Forever.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: