Evenimentul Zilei > International > Boala lui Putin şi mişcarea ciudată a piciorului în timpul unei întâlniri: sindromul „picioarelor neliniştite”, legat de Parkinson
Boala lui Putin şi mişcarea ciudată a piciorului în timpul unei întâlniri: sindromul „picioarelor neliniştite”, legat de Parkinson

Boala lui Putin şi mişcarea ciudată a piciorului în timpul unei întâlniri: sindromul „picioarelor neliniştite”, legat de Parkinson

Foiletonul bolii lui Putin se îmbogățeşte cu un nou capitol. Într-un video difuzat de Kremlin în care sunt redate momente din întâlnirea din 16 mai a președintelui rus cu omologul său tadjik, Emomali Rahmon.

Foiletonul bolii lui Putin se îmbogățeşte cu un nou capitol. Într-un video difuzat de Kremlin în care sunt redate momente din întâlnirea din 16 mai a președintelui rus cu omologul său tadjik, Emomali Rahmon, se observă o mișcare ciudată a piciorului țarului, care a suscitat noi speculaţii privind starea sa de sănătate. În timp ce cei doi lideri discută stând unul în faţa celuilalt, Putin își răsucește piciorul stâng într-un mod nefiresc.

Versiunea videoclipului lansată de Daily Mail este de scurtă durată, însă este suficient pentru a ridica noi întrebări pe această temă. Astfel, potrivit „specialiştilor”, mişcarea ce se vede s-ar putea datora sindromului „picioarelor neliniştite”, o tulburare care este legată de boala Parkinson.

Fază terminală

Zvonurile privind o posibil îmbolnăvire a lui Putin au circulat încă de la începutul invaziei ruse în Ucraina. Știrile provin din surse mai mult sau mai puțin autorizate și experți din întreaga lume, care au analizat videoclipuri și imagini, sunt de acord că țarul ar putea suferi de o boală degenerativă.
Gazul pe foc a fost pus recent de Budanov, șeful serviciilor secrete din Kiev, care într-un interviu pentru Sky News Uk a confirmat informația conform căreia Putin ar fi bolnav în stadiu terminal.

Cât de bolnav e Putin, în realitate. Informațiile spionajului militar din Ucraina, confirmate de fostul agent MI6 care a încercat să-l doboare pe Trump
Drulă s-a apropiat de valoarea de piață a lui Putin?
Sursă: Vasilis Ververidis | Dreamstime.com

Boala ascunsă a lui Vladimir Putin

Opinie împărtăşită și de fostul spion britanic Christopher Steele, informat din surse apropiate Kremlinului despre boala președintelui. Mai mult, un oligarh rus a adăugat într-o înregistrare secretă difuzată recent că a fost informat că Putin ar avea leucemie.

Până în prezent nu a apărut nicio dovadă care să susțină aceste afirmații și, în ciuda dezminţirilor, cazul rămâne deschis, cele mai acreditate ipoteze fiind cancerul sau boala Parkinson, mulţi ”atotştiuitori„ susţinând că în curând, țarul va fi nevoit să dispară câteva săptămâni pentru a fi supus unei operații chirurgicale.(RADOR)