Evenimentul Zilei > Justitie > Black Cube şi dezvăluirea anului: „Am avut AUTORIZAŢIE DE LA CEL MAI ÎNALT NIVEL din România” Un oficial israelian A SPUS TOT CE ŞTIE încă din 7 aprilie 2016!

Black Cube şi dezvăluirea anului: „Am avut AUTORIZAŢIE DE LA CEL MAI ÎNALT NIVEL din România” Un oficial israelian A SPUS TOT CE ŞTIE încă din 7 aprilie 2016!

Black Cube şi dezvăluirea anului: „Am avut autorizaţie de la cel mai înalt nivel din România”

Cine i-a asigurat pe cei de la Black Cube că Operațiunea de investigare a Codruței Kovesi e autorizată la cel mai înalt nivel? Cumva MRU?| Gândul lui Cristoiu

 

Adriana Manoli, avocata fostului colonel SRI, Daniel Dragomir, arestat în dosarul spionării Laurei Codruța Kovesi de israelienii de la Black Cube, a declarat, în exclusivitate pentru Evenimentul zilei, că documentele publicate vineri în presă, din dosarul Black Cube, sunt reale și a confirmat că declarația aparține lui Dan Zorella, fost ofițer al Mosadului şi unul dintre cei care au fondat Black Cube.

Documentele ”Black Cube” conform cărora misiunea agenților israelieni era una autorizată la cel mai înalt nivel, AU FOST CONFIRMATE de avocata fostului colonel SRI, Daniel Dragomir

Jurnaliştii de la flux24.ro au amintit că posibila implicarea a SRI în afacere a fost dezvăluită în aprilie după ce informația a apărut înainte în presa centrală din Israel, în cotidianul Yediot Aharonot. La 7 aprilie, jurnaliştii israelieni citau surse implicate în cazul #KovesiMossad şi susţineau că persoana care ar fi angajat Black Cube pentru a afla informaţii despre Laura Codruța Koveşi este „un oficial de rang înalt din SRI”.

Dragnea ÎL ATACĂ PE PREŞEDINTELE Iohannis cum N-A FĂCUT-O CINEVA VREODATĂ: “Trebuie audiat în dosarul Black Cube”

 

Tot la acea vreme, Ido Mirkowskz, purtătorul de cuvânt al Black Cube declara pentru PRO TV: „Nu este niciun dubiu ca Black Cube a actionat in Romania dupa legile din aceasta tara si in mod oficial, cu o autorizatie de la cel mai inalt nivel din Romania. Vom continua sa facem tot ce este posibil pentru ca acest caz sa aiba un final fericit si sa ii aducem acasa pe Ron si David cat mai repede.”
„Din noile documente publicate de RTV și stiripesurse.ro, reiese că Dan Zorrella a fost audiat prin comisie rogatorie. Acesta a declarat că ”misiunea agenților israelieni ai Black Cube era una autorizată la cel mai înalt nivel și că urmau să primească sprijin și să funcționeze ca celulă a SRI”. Mai mult, avocata face o dezvăluire surprinzătoare. Adriana Manoli a spus pentru EVZ că cei doi tineri israelieni, Ron Weiner și David Geclowicz, anchetați în dosarul spionării șefei DNA, ”au făcut o înțelegere cu procurorii DIICOT”, pentru a scăpa cu pedepse mai ușoare.

Acordul trebuie să fie înregistrat la Tribunalul București, conform procedurilor penale, și este pe masa judecătorilor acestei instanțe care, însă, nu s-a pronunțat în acest caz. Mai mult, întrebată dacă cei doi tineri israelieni se mai află în țară, avocata a spus: „Noi, apărătorii din această cauză, avem mari semne de întrebare că aceștia mai sunt în România”, au notat jurnaliştii de la flux24.ro.