Evenimentul Zilei > Actualitate > Bill Gates face anunțul anului! Se va întâmpla în 2022. Toată lumea aștepta vestea
Bill Gates face anunțul anului! Se va întâmpla în 2022. Toată lumea aștepta vestea

Bill Gates face anunțul anului! Se va întâmpla în 2022. Toată lumea aștepta vestea

Bill Gates a declarat că pandemia de COVID-19 urmează să se termine. După finalul Omicron, aceasta va fi o gripă sezonieră, iar populația va învăța să trăiască cu ea. Acesta a explicat cum vor decurge lucrurile.

Fostul director executiv al Microsoft și fondator al Fundației Bill și Melinda Gates a declarat că după ce Omicron va atinge omenirea, vor fi „mult mai puține cazuri”, ceea ce înseamnă că virusul COVID ar putea fi „tratat mai mult ca o gripă sezonieră„. Un val de Omicron ar „crea o mulțime de imunitate cel puțin pentru anul următor”, a spus Gates.

Autoritățile au ajuns la capătul puterilor și au început să sfătuiască populația să învețe să trăiască cu virusul. Abordarea Guvernelor va permite ca tinerii să își reia activitățile, iar sănătatea persoanelor vârstnice va fi ținută sub control.

Omicron va închide pandemia

Primele țări afectate de Omicron deja au început să aibă din ce în ce mai multe infectări. Cazurile din Africa de Sud, unde varianta a fost descoperită pentru prima dată, au scăzut considerabil. Cercetătorii din Marea Britanie și Statele Unite au demonstrat că majoritatea populației s-a infectat, iar șansele ca numărul de cazuri să crească este minim.

Sursă: Arhivă EVZ

Gates a avertizat că „sistemele de sănătate vor fi puse la încercare” de Omicron. Acesta a precizat că oamenii vor face o formă de boală mai ușoară, dar tot există o posibilitate ca spitalele să ajungă la capătul puterilor. Medicii infectați cu COVID-19 vor ajunge să meargă la muncă pentru a trata bolnavii. Spitalele se confruntă cu o mulțime de angajați care au demisionat.

Ce spune Bill Gates?

Gates, dar și Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase, au fost extrem de criticați pe rețelele de sociliazare. Aceștia au declarat că dezinformarea este cea mai mare problemă a populației.

„A pune cipuri în arme nu are sens pentru mine – de ce aș vrea să fac asta?”. a întrebat Gates, referindu-se la o teorie de care este acuzat.

Gates a prezis că ratele de spitalizare și de deces ale COVID vor scădea sub nivelul gripei sezoniere până la jumătatea anului 2022. La scurt timp după această declarație, cercetătorii din Africa de Sud au dat peste varianta Omicron.

Acesta a mai ținut să precizeze că nu crede că va apărea o altă variantă în 2022, potrivit fortune.com.