Bilete de avion gratuite, la TAROM. Ce condiții trebuie îndeplinite

Bilete de avion gratuite, la TAROM. Ce condiții trebuie îndeplinite TAROM. Sursa Foto: Arhiva EVZ

În perioada următoare, TAROM pregătește o surpriză specială pentru clienții săi, oferind bilete gratuite pentru anumite categorii de beneficiari. Aceste bilete vor putea fi achiziționate doar într-o zi.

Mai exact, pe data de 1 Iunie, compania aeriană organizează evenimentul „Ziua Porților Deschise” pentru copii. Aceștia vor avea oportunitatea să viziteze o aeronavă și să facă fotografii în interiorul ei, inclusiv în cabina de pilotaj.

Bilete gratuite la TAROM, de Ziua Copilului

De asemenea, vor avea oportunitatea să se întâlnească cu piloți, însoțitori de zbor și ingineri de aviație, care vor fi disponibili să răspundă întrebărilor și curiozităților legate de domeniul aviatic.

Conform informațiilor furnizate de companie, evenimentul „Ziua Porților Deschise” va avea loc în Hangarul TAROM și pe platforma din fața acestuia și este deschis tuturor celor interesați, atât copii, cât și adulți. Accesul este gratuit, iar copiii și părinții însoțitori sunt așteptați între orele 10.00 și 16.00.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, copiii cu vârsta de până la 11 ani vor beneficia de gratuitate la biletele de avion achiziționate pentru ei pe data de 1 iunie 2024, pentru orice perioadă de călătorie.

Ziua Copilului

Ziua Copilului. Sursa foto: dreamstime.com

Această ofertă este valabilă doar pentru copiii care călătoresc însoțiți de un adult.

Ce alte surprize le sunt pregătite copiilor

De asemenea, în data de 1 iunie, TAROM va organiza un ghișeu special destinat să ajute copiii să interacționeze cu agenții pentru efectuarea check-in-ului.

Fondată în 1954, Compania Națională de Transporturi Aeriene Române își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor și este membră a Alianței SkyTeam începând din 25 iunie 2010.

TAROM operează o flotă de 18 aeronave și oferă servicii către aproximativ 70 de destinații, fie prin aeronave proprii, fie prin partenerii săi în sistemul code-share.

Compania aeriană este membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993, potrivit Agerpres.

În unele țări, Ziua Copilului este sărbătorită la 20 noiembrie, pentru a marca adoptarea Declarației Națiunilor Unite privind Drepturile Copilului.