Evenimentul Zilei > Actualitate > Ben Affleck nu mai poate juca blackjack într-un cazinou din Las Vegas pentru că număra cărţile
Ben Affleck nu mai poate juca blackjack într-un cazinou din Las Vegas pentru că număra cărţile

Ben Affleck nu mai poate juca blackjack într-un cazinou din Las Vegas pentru că număra cărţile

Actorul Ben Affleck nu mai are voie să joace blackjack la un cazinoul din Las Vegas, după ce a fost surprins aplicând tehnica numărării cărţilor.

Actorul a fost surprins numărând cărţile în timpul unui joc de blackjack pe mize mari, marţi, 29 aprilie. El a fost interpelat la masa de joc de unul dintre responsabilii cu securitatea ai cazinoului şi i s-a spus că nu mai poate juca acest joc în incinta cazinoului.

”Sunteţi mult prea bun la acest joc”, l-ar fi abordat unul dintre responsabilii cu securitatea pe actor. Conducerea cazinoului a încercat să păstreze discreţia asupra acestui incident, rugându-l pe actor să încerce şi alte jocuri în afară de 21.

Tehnica numărării cărţilor nu este ilegală, dar este dezaprobată de proprietarii de cazinouri care îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clienţii.

În vârstă de 41 de ani, Ben Affleck a câștigat două premii Oscar de-a lungul carierei, în 1998 pentru cel mai bun scenariu original – ”Good Will Hunting” și în 2013 pentru fimul ”Argo”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: