FCSB nu a reușit să plece de la Voluntari cu toate cele trei puncte, deși a fost prima care a marcat în acest joc. În deplasare, vicecampioana Ligii 1 a obținut doar remize în ultimele trei partide, iar de fiecare dată Gigi Becali a sărit la gâtul propriilor jucători.

„Nu am încredere în echipă”

Deși stadionul se află foarte aproape de locuința sa din Pipera, patronul „roș-al baștrilor” nu vrut să fie prezent pe stadionul din Voluntari, motivându-și fără reținere cauza. „Ce să spun despre meci? Nu ați văzut că nici nu am fost pe stadion? De ce să mă duc? Nu am fost pentru că nu am încredere în echipă. Jucătorii nu sunt bărbați, nu au putere. Ai 1-0 în minutul 13 și nu poți să o bați pe FC Voluntari. Aici se vede puterea. Asta nu e echipă! Nu mai am încredere în jucători. Parcă nu sunt fotbaliști adevărați! Sunt mingicari de țurcă”, a tunat Becali după remiza de sâmbătă.

Așa cum era de așteptat, Gigi Becali a găsit și vinovații pentru semieșecul de la Voluntari: Florentin Matei, Mihai Roman și Alexandru Stan. Resposabilul cu banii de la FCSB a anunțat că va renunța la serviciile acestora. „Sunt vreo trei jucători care n-au ce căuta aici. Nu e o echipă de fotbal! Poți să ai vreo valoare dacă iei trei puncte cu ultimele trei clasate? Hai, mă, nene… L-am luat pe Stan, un meci n-am câştigat cu el. E speriat, săracul, dă pase aiurea şi când nu are presiune. Matei, la Astra era fotbalist. Acum, parcă e un copil de mingi. Roman a uitat fotbalul săracul, nu a jucat de atâta timp. Doamne fereşte! Ăştia nu sunt fotbalişti!”, a spus Becali.

Man „s-a șmecherit”

Pe picior de plecare de la FCSB ar mai fi și Olimpiu Moruțan. Acesta a implinit doar un an de când a sosit la gruparea „roş-albastră” și ar putea reveni la Botoșani. De gura patronului nu a scăpat nici măcar Dennis Man, unul dintre preferații lui Becali, dar care a văzut meciul din tribune, suspendat fiind după cartonaşul roşu încasat în derby-ul cu Craiova. „Man e și el vinovat, că dă cu capul. Avem un jucător, Man, și ăla e suspendat pentru că dă cu capul. S-a șmecherit, dă cu capul”, referindu-se la faptul că Man l-a lovit cu capul în faţa pe Marius Briceag, de la „U” Craiova.