Evenimentul Zilei > Sport > Becali, derapaje pe bandă rulantă. „Sunt câine să-mi pun botniță? Nu vreau!”
Becali, derapaje pe bandă rulantă. „Sunt câine să-mi pun botniță? Nu vreau!”

Becali, derapaje pe bandă rulantă. „Sunt câine să-mi pun botniță? Nu vreau!”

Gigi Becali, patronul FCSB, este protagonistul unui nou derapaj. Latifundiarul din Pipera a avut un nou discurs controversat cu privire la pandemia de coronavirus.

„Poți să te dai peste cap, dar, dacă așa a vrut Dumnezeu… Asta-i o boală pe care o ia oricine. Trăim cu ea. Deschideți stadioanele să se îmbolnăvească lumea, pentru că până la urmă toți o să luăm acest virus!”, a spus Becali la „Digi Sport Matinal”.

Nu fac propagandă împotriva COVID. Doar fac ce spun doctorii mei, de la clinica mea de oncologie. Iar doctorii mei îmi spun că în momentul în care ai mască, îți scade oxigenul, apoi scade și imunitatea. D-aia nu pun mască, ca să nu scadă oxigenul, ca să nu scadă imunitatea. Vitamina C, vitamina D, zinc, le faci pe-astea și ai terminat cu virusul, asta-mi spun doctorii. Iar eu fac ce spun medicii mei.

Dacă doctorii mei îmi spun că imunitatea scade când îmi pun mască, eu nu o pun, pentru că vreau imunitate. Nu poate nimeni să mă oblige. Ce mă interesează pe mine ce spun nemții? Și vreți să vă spun ceva? Nici nu-mi place! Sunt câine să-mi pun botniță? Nu vreau! Chiar dacă mă îmbolnăvesc. A, ca să nu îmbolnăvesc pe alții, da, stau departe de ei, că sunt obligat din punct de vedere civic. Dar nu-mi pun mască!”, a spus Gigi Becali.

Nu este primul derapaj

La începtul acestei săptămâni, Becali a vorbit despre coronavirus, despre protestele din Piata Victoriei si despre ce atu au românii în lupta cu COVID.

„La mine este altceva, dacă eu merg la Sfânta Liturghie și la Sfântul Maslu nu are cum să fie niciun fel de microb de COVID. Nu are cum să îmi fie teamă. Nu se apropie. Uleiul care este mirul ungerii de la Sfântul Maslu… Pe tema asta nu vorbim că și-așa nu crede lumea. Vorbim despre ce se întâmplă. Eu nu port mască. Nu port mască nu pentru că nu vreau. Eu am făcut testul, pentru că am clinică, și sunt sănătos”, spune Becali.

Întrebat de câte ori a făcut testul, Becali a declarat: „De multe ori. L-am făcut de multe ori pentru că am nepot mic. De-aia. Și-atunci e obligația mea să nu îl îmbolnăvesc pe altul. Dacă altul mă îmbolnăvește e problema mea. Și-atunci eu nu port. Nu port, de ce? Nu port pentru că eu nu vreau să fac propagandă, eu spun adevărul. Mie îmi spun doctorii mei care sunt cei mai buni și clinica mea e cea mai bună la oncologie și-am vindecat mulți oameni.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: