Evenimentul Zilei > International > BBC: „Gata cu Băiețeii și Fetițele! ELIBERAȚI copiii de SEX!”
BBC: „Gata cu Băiețeii și Fetițele! ELIBERAȚI copiii de SEX!”

BBC: „Gata cu Băiețeii și Fetițele! ELIBERAȚI copiii de SEX!”

Un clip BBC îi mustră pe părinți pentru că le creează copiilor „stereotipuri de gen” și afirmă că deosebirile dintre băieți și fete trebuie eliminate total.

Clipul prezintă experimente în care doi bebeluși sunt îmbrăcați în haine aparținând sexului opus și sunt așezați pe un covor plin cu jucării, iar o serie de adulți voluntari sunt filmați în timp ce se joacă cu el. Adulții nu sunt informați că participă la un experiment și sunt convinși că micul Edward este în realitate Sophie, iar mica Marnie este în realitate Oliver.

Clipul este extras dintr-un serial realizat de Dr. Javid Abdelmoneim și intitulat: „Gata cu băiețeii și fetițele: Pot fi eliberați de sex copiii noștri?”

Adulții aleg păpuși și jucării de pluș pentru copilul despre care cred că este fetiță și roboți și mașini pentru cel despre care cred că este băiețel.

BBC sugerează că „stereotipurile” privind jucăriile le vor dezavantaja mai târziu în viață pe fete, subliniind că bărbații „predomină categoric în domeniul matematic, în cel spațial sau al fizicii”, lucru favorizat de jucăriile „masculine”.

Clipul nu explică ce avantaj ar avea băieții de pe urma jucăriilor „feminine”.

„Sunt mai buni băieții la asta (domeniile de mai sus – n.r.)?. Este vorba despre natură sau despre cultură?”, întreabă realizatorul filmului. „Când copiii se joacă ‘de-a spațiul cosmic’, creierul lor se schimbă fizic în numai trei luni.”

Deși clipul susține categoric că „educația” este răspunsul, afirmând că adulții voluntari au arătat „prejudecată” față de copii, imaginile par să arate dimpotrivă, că micuții manifestă instinctiv interes pentru jucării potrivite sexului lor. Astfel, Eward este prea puțin interesat de jucăriile pentru „Marnie”, iar Sophie nu este prea încântată de jucăriile oferite lui „Oliver”.

Cu toate acestea, după ce au fost informați că au participat la un experiment, voluntarii și-au pus țărână în cap pentru că au acționat conform unor „stereotipuri”.

„Credeam că sunt o persoană cu mintea foarte deschisă”, spune unul dintre ei. O alta spune ceva asemănător, adăugând că de acum înainte va privi jucăriile ca fiind „pentru copii, indiferent de sexul lor.”

Un alt voluntar declară: „Acest lucru mă va face să mă gândesc data viitoare când voi fi cu un copil, ca de pildă nepoata sau nepotul meu, să mă asigur că voi fi drept și echitabil cu toți și că îi voi da fiecărui copil oportunitatea de a fi ceea ce este în realitate.”

„Adulții, în nebunia lor, se joacă în mod criminal cu genul, și avem 50 de ani de dovezi că această nebunie duce la anxietate, depresie și foarte multe sinucideri”, a declarat pentru LifeSiteNews Walt Heyer. Este este un fost „transgender” care în prezent se ocupă cu ajutorul acordat pesoanelor care sunt confuze în privința „genului” lor pentru a se împăca cu sexul dat de Dumnezeu.

„Este vorba de un abuz psihologic asupra copiilor; nici un puști nu ar trebui să fie supus aceste îndoctrinări a perioadei confuziei de gen”, a adăugat Heyer. „Dr. John Money a făcut asta timp de 50 de ani și rezultatul au fost copii morți. Money esye considerat co-fondatorul mișcării transgender.

Clipul a atras la scurt timp o sumedenie de reacții critice: „Indiferent cât de mult se chinuie companiile producătoare de jucării și apărătorii neutralității de gen să îi facă pe copii să renunțe la jucăriile de care se simt atrași în mod natural, fetițele vor alege întotdeauna un animal de pluș pe care îl vor culca într-un cărucior, cu un biberon lângă el și îl vor înveli cu o păturică”, scrie în Washington Examiner Nicole Russell, mama a doi băieți și a două fete. „Iar băieții vor așeza același animal de pluș pe un scaun, pentru a putea trage în el cu o pușcă cu ventuze.”

Russel a observat că copiii ei au fost atrași în mod natural de jucăriile și activitățile asociate sexului lor, deși aveau la dispoziție, în toată casa, și din unele, și din celelalte. Ea vorbește despre o cercetare din noiembrie 2017, a cărui concluzie este: „Insistența  cu care sunt studiate preferințele copiilor în funcție de sexul propriu demonstrează puterea acestui fenomen și probabilitatea foarte mare ca el să aibă o cauză biologică.”

„N-ar trebui să fim șocați”, scrie și Ben Shapiro în National Review. „Până și maimuțele fac diferența între jucării în funcție de sexul lor. Iar patriarhatul care domnește în societatea maimuțelor cu greu poate fi calificat drept stereotipie de gen.”

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: