Bat clopote de nuntă pentru Marian Drăgulescu. Când se va căsători marele gimnast român

Bat clopote de nuntă pentru Marian Drăgulescu. Când se va căsători marele gimnast român

Bat clopote de nuntă pentru marele gimnast român Marian Drăgulescu. Campionul Mondial a trecut prin două divorțuri și urmează să îmbrace costumul de ginere pentru a treia oară. Gimnastul are doi copii din mariajul cu Larisa, fosta lui soție.

Marian Drăgulescu iubește din nou

Marian Drăgulescu și Simona Carmen par să se înțealagă bine, motiv pentru care campionul mondial a decis să o ducă la altar. Gimnastul a mai dezvăluit câteva episoade din viața lui și cum se vede în postura de antrenor.

Pentru început, Marian Drăgulescu a ales un alt drum în viață. Inițial a purtat kimono-ul, însă a fost repede cucerit de gimnastică atunci când a intrat într-o sală mare. Și bine a făcut, pentru că România a câștigat în 2004 patru medalii de aur grație prestației marelui campion. De atunci performanța lui Marian Drăgulescu se măsoră la kilograme de medalii.

Marian Drăgulescu

Sursa foto: Arhiva EvZ

Un drum între arte marțiale și gimastică

Primul meu sport au fost artele marțiale și a durat aproximativ 6 luni. Pentru că nu m-am regăsit acolo și pentru că la școală tocmai ne vizitase un antrenor de gimnastică mi s-a părut scuza perfectă pentru a pleca de la arte marțiale. Nu auzisem niciodată de acest sport, gimnastică, probabil și din cauza faptului că era practicat mai mult de fete.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prima vizită la sala de gimnastică a fost dragoste la prima vedere. Vedeam sala ca un loc special creat pentru copiii care vor să se joace de dimineața și până seara. Saltele moi, trambuline, chestii de cățărat. Mai era și aproape de casă, 5 minute mers pe jos.  Putem spune că gimnastica m-a găsit pe mine, iar apoi eu am ales să rămân și să fac performanță”, a povestit Marian Drăgulescu.

Marian Drăugulescu

Sursa foto: Arhiva EvZ

Marian Drăgulescu, timid în fața domnișoarelor

Deși, deloc timid la paralele, în fața domnișoarelor Marian Drăgulescu numai este atât de dezinvolt. După trei luni de tatonări și-a făcut curaj să o invite pe Simona, actuala parteneră la o cafea. Gimnastul a dezvăluit că fata lucrează la o firmă de la parterul blocului în care locuiește

„Simona lucra la o firmă de construcții de la parterul blocului unde locuiam eu. M-au atras ochii ei. Ne vedeam zilnic și ne urmăream din priviri de fiecare dată când treceam prin dreptul firmei. A durat vreo 3 luni până să îmi fac curaj să o invit la o cafea. Despre căsătorie pot să vă spun că ne simțim foarte bine împreună, și veți afla când se va întâmpla.

Cu copiii mei am o relație specială, ei locuiesc cu mama lor la Reșița, iar eu la București. Ne vedem rar, dar vorbim la telefon. Sunt mândru de ei. Beatrice este o artistă/pictoriță foarte talentată, iar Richard se descurcă foarte bine la chitară și voce”, a declarat Marian Drăgulescu, în exclusivitate pentru FANATIK.