Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu, REPLICĂ FULGER după ce a fost acuzat de Dan Voiculescu şi SRS că familia lui căra lăzi de ARMAMENT: MAFIOŢI penali. Slugile îşi menţin linia de atac
Băsescu, REPLICĂ FULGER după ce a fost acuzat de Dan Voiculescu şi SRS că familia lui căra lăzi de ARMAMENT: MAFIOŢI penali. Slugile îşi menţin linia de atac

Băsescu, REPLICĂ FULGER după ce a fost acuzat de Dan Voiculescu şi SRS că familia lui căra lăzi de ARMAMENT: MAFIOŢI penali. Slugile îşi menţin linia de atac

După ce Mihai Gâdea a a prezentat imagini şi a acuzat că familia fostului preşedinte Traian Băsescu căra lăzi de armament pe care le transporta compania lui Mircea Băsescu, fostul şef al statului a intervenit telefonic la postul Romania Tv pentru câteva lămuriri.

"Vom face dezvăluirea anului. Astăzi vă voi arăta niște imagini colosale. Nu sunt cuvinte prea mari. De fapt, cuvintele nu pot cuprinde ce veți vedea în această seară", a spus Mihai Gâdea în debutul emisiunii sale.
"Firma Ice Age este firma prin care Mircea Băsescu a făcut multe lucruri. Acestea sunt câteva imagini cu lucrurile pe care angajații acestei firme au fost nevoiți să le transporte. Sunt lăzi de armament. Sursa care ne-a dat aceste imagini ne-a mărturisit că îi este foarte frică pentru că are familie, are copii. Este o sursă de încredere. În această seară fac un apel la autorități să-i protejeze pe oamenii care ar putea să fie afectați de mafia care a fost protejată de Traian Băsescu", a mai spus Mihai Gâdea, la Antena 3, arătând că este imposibil ca statul român să nu fi avut la cunoștință afacerile fratelui președintelui.

 

Fostul preşedinte a declarat că este doar o altă încercare a lui Dan Voiculescu şi a trustului Intact de a îl denigra şi de a continua campania împotriva lui. Despre subiectul presupusei implicări a lui Traian Băsescu într-un scandal cu armament a vorbit şi jurnalistul Sorin Roşca Stănescu, condamnat la doi ani si patru luni in dosarul Rompetrol. 

"Dacă n-a putut obţine de la mine trafic de influenţă, s-a dus la alţii, la Năstase, să obţină (Dan Voiculescu, n.red). Mafioţii au ideea de răzbunare. El ştie că nu din cauza mea a ajuns la puşcărie, ci din cauza banilor pe care i-a furat, dar slugile îşi menţin linia de atac şi are destui parteneri în această operă de denigrare şi a mea şi a familiei mele şi a ficelor mele. Zice el, ca orice mafiot, că dacă ginerele meu e acuzat e de vină şi familia Băsescu.

Nu vreau să mă bag în discuţia unor mafioţi penali gen Roşca Stănescu sau Voiculescu. Pur şi simplu e ca în gară unde coletăria lasă coletele şi nu e responsabil proprietarul gării de ce e în colete, mai ales când e declarat. Dacă nişte mafioţi vor să lase impresia că muniţia se manipulează în România aşa pe nişte băieţi simpatice fie ei şi în relaţie de rudenie cu preşedintele, vă înşelaţi. Astfel de transporturi se fac controlate de stat, statele în care se descarcă trebuie să fie propice transportării mărfurilor. E o poveste pe care pot să o creadă nişte mafioţi", a declarat Traian Băsescu.