Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu L-A UMILIT pe Dan Voiculescu cu UN ATAC EXTREM. Care va fi reacţia Antenelor? Breaking news
Băsescu L-A UMILIT pe Dan Voiculescu cu UN ATAC EXTREM. Care va fi reacţia Antenelor? Breaking news

Băsescu L-A UMILIT pe Dan Voiculescu cu UN ATAC EXTREM. Care va fi reacţia Antenelor? Breaking news

Este război între fostul președinte al României, Traian Băsescu și jurnalistul Victor Ciutacu. Băsescu a fost atacat de Ciutacu, după ce s-a opus extrădării jurnalistului turc Kamil Demirkaya, la solicitarea Turciei.

Băsescu a ripostat pe Facebook cu o postare în care îl atacă dur pe Ciutacu, numindu-l „simbriașul” lui Voiculescu și „panaramă mică”

”Lui Victoraş, cu milă …
Simbriaşul puşcăriaşului Voiculescu şi mai nou al lui Sebastian Ghiţă, pe numele lui Victor Ciutacu se revoltă că am militat pentru neextrădarea jurnalistului turc Kamil Demirkaya.
Măi panaramă mică, ştii care este deosebirea între tine şi jurnalistul turc ? 
Tu faci jurnalism pe bani grei înghiţindu-i precum un tonomat ca să-ţi cânţi partitura seară de seară, pe când amărâtul ăsta de jurnalist turc face jurnalism pe riscul lui şi fără bani primiţi de la moguli.
Asta-i realitatea măi Victoraş (să ştii că nu-ţi spun javră ordinară plătită să cânte pe muzica stăpânilor).
PS – Victoraş, tu care le ştii pe toate chiar nu ştii din ce bani te-a plătit puşcăriaşul Voiculescu ?”, scrie Traian Băsescu, pe Facebook.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: