Evenimentul Zilei > Politica > Care este marea problemă din PSD? Băsescu aruncă bomba. De ce „scheaună Daddy”
Care este marea problemă din PSD? Băsescu aruncă bomba. De ce „scheaună Daddy”

Care este marea problemă din PSD? Băsescu aruncă bomba. De ce „scheaună Daddy”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a lansat, duminică seara, un nou val de acuzații la adresa președintelui PSD Liviu Dragnea despre care a spus că „Daddy scheună” că Iohannis este rău, însă nu se uită că partidul pe care îl conduce are parte doar de președinți răi.

Băsescu i-a sugerat lui Dragnea să vadă de ce partidul său nu este în stare să guverneze cu niciun președinte ales. 

Daddy scheaună că ce rău e Iohannis, dar nu se uită că PSD are parte numai de preşedinţi răi. Numai PSD este bun. Eu n-am fost bun, Iohannis nu e bun. Singurul lucru bun în ţara asta pentru Dragnea e PSD. Mai bine s-ar uita să vadă de ce PSD nu e capabil să guverneze cu niciun preşedinte ales. Motivul este că PSD nu are toată puterea până nu are justiţia. Ori, pentru acest lucru i se va opune orice preşedinte, fie că vorbim de preşedintele Iohannis, fie că ne referim la perioada în care eu am fost preşedinte”, a declarat Traian Băsescu, la România TV.

Replica fostului președinte vine în contextul în care Liviu Dragnea a declarat la Târgu Jiu că nu a crezut că în România va veni un președinte „mai rău şi mai toxic ca Băsescu”, subliniind că Iohannis nu a reușit să facă nimic pentru țară în patru ani de mandat.