În București se fură până și șinele de tramvai

În București se fură până și șinele de tramvai Tramvai. Sursa foto: Arhiva EVZ

Bărbați prinși la furat șine. Poliţiştii de la Secția 6 au prins în flagrant și, ulterior, au reținut doi bărbați, în vârstă de 34, respectiv 35 de ani, față de care se fac cercetări privind săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat.

Indivizii au fost prinşi în flagrant sâmbătă după-amiază de către poliţiştii Secţiei 6 din Capitală. Cei doi vărbați au fost legitimaţi și duşi la secţie pentru audieri. Polițiștii au stabilit că ei sunt suspecţi şi în alte cazuri de furt, prejudiciul total fiind estimat la 10.000 de lei.

Bărbați prinși în timp ce furau șine de tramvai

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 6 Poliție au prins în flagrant și, ulterior, au reținut doi bărbați, în vârstă de 34, respectiv 35 de ani, față de care se fac cercetări privind săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat.

După ce au fost legitimați, cei doi bărbați au fost duși la audieri. În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că cei doi bărbați ar mai fi săvârșit alte două infracțiuni.

Ne puteți urmări și pe Google News

Astfel, în 5 martie 2024, în jurul orei 13.30, prin forțarea sistemului de asigurare al ușii de acces, ar fi sustras dintr-o anexă situată în spatele unui bloc, din Sectorul 2, un căruț ce conținea mai multe materiale din fier, bunuri pe care le-ar fi valorificat la un centru de colectare.

De Transport, Vehicul, Trafic, CălătorieBărbați prinși în timp ce furau șine de tramvai. Sursa foto: Pixabay

Indivizii ar mai fi furat în aceeași din curtea unei instituții

„În aceeași zi, în jurul orei 20.30, bănuiții ar fi pătruns în curtea unei instituții, din același sector, după care, prin demontarea gardului, ar fi pătruns în organizarea de șantier, purtând mască la nivelul feței, și ar fi sustras un pichamăr, cauzând un prejudiciu în valoare de 9.000 de lei”, precizează Poliția Capitalei.

Momentul furtului a fost filmat de un șofer. Imaginile i-au arătat pe cei doi în timp ce încărcau într-un cărucior de supermarket bucăţi din șina de pe linia 5 de tramvai, aflată în reabilitare.

Muncitor: „Nu sunt de la noi, nu vedeţi? Noi încărcăm în şei. Aceştia fură fier vechi. Noi în cursul zilei scoatem şina, cu macaraua se încarcă, nicidecum cu mâna. Deci în primul rând nu se încarcă la noi cu mâna. Totul e cu macaraua. Aceia fură fier. Mai ales cu cărucioare de supermarket.  scrie observatornews.ro.